Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zizi-Fidence By West

Billede
Billede
Billede
Billede
 Holstener  
 Hoppe
 10 år 
 170 cm
 Lys skimmel
Zizi har været min siden 10. juni 2015. Tidligere har hun ikke prøvet så meget, men hun er nu igang med træningen til at blive en god allround hest :)

Zizi er kåret i Holstener og DV, RDS i DV med blandt andet 8 i springteknik og 8,5 i kapacitet.

Zizi har gået et par jagter i sportsrideklubben og startet op til LB spring. Dressur har hun ikke startet med mig endnu, da det ikke er der min interesse er. Hun er meget samarbejdsvillig og kan flere øvelser til LA klasserne, men mangler fortsat styrke.

På skovtur er hun frisk og kræver en rutineret rytter, men ser ikke spøgelser eller lign. Kan rides på tur alene og går gerne i vand. Zizi har snesåler og mordaxhuller i skoene så hun også kan rides i skoven om vinteren. Hun er ret trafiksikker og reagerer ikke på busser, traktorer mv.
 
 
 
 

[Part] Skovturs-/dressurpart søges

Zizi søger en rutineret og moden, sød og stabil part 2 gange ugenligt der er interesseret i at fortsætte samarbejdet gennem længere tid. Vi venter gerne på den rigtige.

Zizi søger en part der vil ride skovturer, evt. også dressur. Hvis du vil ride dressur skal du modtage dressurundervisning min. hver anden uge. Der er ikke mulighed for at springe.

Zizi står opstaldet på et sted med fuldpas, du skal således kun ride og passe Zizi de dage du har hende. Gården ligger lige i kanten af Kongelundskoven med ridesti i baghaven, hvortil der skal købes skovkort. Der er ridebane på stedet. Hvis du ønsker at ride i ridehus tager det 13 min. at skridte til Kongelundens Rideklub, se mere på http://www.kongelunden.com.

Pris 800,-/mdr.
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: DE421000337007
F:
DVH 847
(DV DK)
M: T-Sia Konstan
DE421000217603
(HO DEU)
MF:
DE321210176396
(HO DEU)
Dressur: Tilredet
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 06 januar 2016 kl. 20:10, og har været vist 1540 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider