Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Stald Poppels Snuggi

Billede
Billede
Video
Video

(Solgt)
 Pony, blanding
 Hoppe
 18 år 
 134 cm
 Gul
Super allround pony sælges. Snuggi er en velredet og energisk pony med lyst til at give en god ridetur hver gang. Snuggi er aldrig træt, og altid klar til endnu en tur. Kan rides på tur alene og sammen med andre.

Snuggi har taget mig fra rideskolehold (8 år) til Klubmester i springning, fynsmesterskab, JBK, Christmas Show og mange springstævner.

Snuggi og jeg red for første gang terræn springning i 2014. Vi vandt landsfinalen i Subaru Cup (stilspringning i terræn). I juli 2015 vandt vi sølv (nr. 2) til military DM for II-ponyer. Vi red vores første military stævne i 2015. Snuggi er en stabil og sikker pony og nem at stoppe igen.

Dressur har vi redet LA1.

Snuggi kan læsses nemt og kan sagtens stå i trailer mellem klasserne. Snuggi har masser af stævneerfaring og elsker at være til stævner. Snuggi er nem i håndteringen ved klipning, vask og smed.

Pris: 39.000 kr. Inkl. udstyr Udstyr er Stubben springsaddel, Dressursaddel, 2 stk. hovedtøj (dressur og spring) samt underlag, dækken mv. (8-10.000 kr. Værdi)

Sælges da rytter skal videre på I-pony. Se evt. Telefon nr. På Ridehesten. Ellers skal der logges ind på Hestenettet som bruger.
 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 9907479
208333199907479
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 31 juli 2015 kl. 13:16, og har været vist 3900 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider