Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sussi

Video
Video
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Hoppe
 15 år 
 146 cm
 Brun
Dejlig, sød, smuk og omgængelig pony af halv araber halv new forrest sælges. Nem at håndtere i hverdagen, sød i stald og under ridning både i ridehus, på bane og i terræn.
Ponyen er til det hele. Sussi er oprideligt flyttet ind hos os fordi hun både kan springe (70-80 cm), ride dressur til og med LA klasser, kan give en god og sikker skovtur og kan ride med til ponygames.
Sussi flyttede ind da vores yngste var 8 år og ældste 10 år. Begge ryttere rider hende fortsat i dag.

Turridning og dressur er endt med at være det, vores piger på nu 10 og 12 år har tabt deres hjerter til og derfor mest det hun bruges til i dag.

Hun trailer læses af vores ældste pige på nu 12 år og kan sagtens køre alene til stævne og stå i trailer mellem klasser. Vi har gennem det sidste 1 1/2 år regelmæssigt reddet stævner og hun fungerer nemt på en stævneplads og let at have med i byen.

Hun har på 1 ½ år uddannet vores ældste datter fra LD til LA-klasser (LA1 og LA2) og med bedste placering her til 67,8.

Med den yngst rytter ridder hun LD klasser og bedst placering her er 70,2%.

Sussi og rytter undervises regelmæssigt 1-2 gang om ugen i dressur. Rider fast skovtur en gang om ugen og oftes rides afsted alene og det er altid en fornøjelse for både hest og rytter. Hun springes regelmæssigt men kun for hyggen. Hun har en ugentligt fridag og kan sagten tåle at stå stille uden at blive dum dagen efter.

Sussi går til dagligt på fold med 2 andre ponyer men foretrækker at holde sig for sig selv. Hun trækkes ind af vores piger uden problemer. Om vinteren går hun med dækken og skal ikke klippes.

Vores piger håndterer alt staldarbejde selv.
Hun går i dag med fire sko (tidligere har dette ikke været nødvendigt, men grundet turridningen har det vist sig nødvendigt i forhold slid). I vinterhalvåret tages skoene af og hun er meget nøjsom mht. smedearbejde.
Hun er naturligvis passet med alt vaccinationer, tandlæge og forebyggende kiropraktik og massage samt regelmæssige sadelmager besøg.

Hun har aldrig bukket, stejlet, sparket eller lignende. Opleves som en nem og stabil pony at ride både i ridehus, på udebane eller på tur.

Sussi sælges selvfølgelig kun til et kærligt privat hjem med fuld forældre opbakning og med mulighed for at komme på fold dagligt.

Sussi er færdigmålt og konkurrence registreret.


Pris 38500,- er inkl. alt nedenstående udstyr som er af rigtig god kvalitet og nyt.

Der medfølger ny Baloun dressur sadel (købt ¼-15 for 11800,-), nyt Granduer underlag (købt sammen med sadlen for 600,-), Ny Equiesoft Gjord (1799,- nyeste generation), Kiefer trense, Herman Sprenger dynamic bid (989,- nyeste generation) regndækken, et 200 g dækken og to 300 g dækner. Diverse fold klokker, bandager, grime og gamacher. Samt et flies og et uld tæppe.


 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 0206680
208333200206680
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 25 september 2015 kl. 17:56, og har været vist 2762 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider