Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sir Outlaw

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Vallak
 15 år 
 152 cm
 Rød
Sir Outlaw er en vallak på 12 år. Han er 152 cm høj, men har trods sin højde ingen problemer med at gå hestelængder på springbanen. Han er en blanding mellem en frederiksborg på mors side og en araber OX på fars side.

Han er nem at håndtere på staldgangen, da han står helt roligt og stille. Han er en dejlig ukompliceret hest, som kan rides af alle. Han er den ideelle overgangshest, hvis man kommer fra pony.

Han har startet til og med LB* i spring til C-stævner. Til springtræning sprang han LB** til LA*. Til den årlige højdespringskonkurrence har han vundet ved at springe 140 cm, men pga. rytterens manglende mod er han ikke kommet højere op. Han har dog ikke sprunget siden oktober 2014.

I dressuren kan han gå en stabil LA2 og øvelser til LA4 er påbegyndt. Han har med mig startet til og med LC3 med stor succes til D-stævner. Seneste resultat var en LC3 til 66,60 %.

Til stævner står han pænt i traileren i mellem klasserne.

På ture har han ingen problemer med trafikken, såsom traktorer, lastbiler og almindelige personbiler.

Grunden til at han sælges er udelukkende pga. manglende tid og penge. Da jeg lige nu er studerende på videregående uddannelse.

Vi har haft tre helt fantastiske år sammen, så jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem købere, da det er vigtig for mig at han kommer et sted hen hvor der bliver passet godt på ham.

Lyder han som hesten for dig, kan du kontakte mig på nedestående nummer eller e-mail. Fortrækker helst SMS eller e-mail. Ellers ring efter klokken 15.
 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 208333200208857
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 16 maj 2015 kl. 12:39, og har været vist 2016 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider