Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bjerglunds Sunlight

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 22 år 
 168 cm
 Brun
Sunlight er en fantastisk hest med det helt perfekte temperament. På trods af sine 20 år så holder han sig utrolig godt, og rides i dressur og i skoven flere gange om ugen.
Han tilpasser sig den enkelte rytter, og kan derfor både rides af den helt rå nybegynder samt den mere erfarne, som gerne vil have lidt mere hest at arbejde med. Hans fuldblodsbaggrund kan "bruges" som man har lyst, forstået på den måde at han kan galloppere rigtig hurtigt - men KUN hvis man vil. Hans temperament kan "tunes" som man vil have det.
I skoven er hans også komplet rolig, og bruges til tider som støttepædagog for unge og nervøse heste. Han har aldrig i de 7 år jeg har haft ham stukket af med mig, på trods af vilde galopture på stranden eller stubmarker.
Vi har tidligere været ret aktiv indenfor dressurens verden, og nåede at vinde en LA2 - før at jeg fik for travlt med skole og derfor måtte 'stoppe'. Han kan stadig øvelserne uden problemer, og trænes i dem ugentligt. Grundet manglende interesse så har vi aldrig fået springundevisning, dog har vi startet en 70 cm klasse engang og fik en clear round roset med.
Han kan både rides med og uden sadel samt med og uden bid. Han er god som dagen er lang, og har aldrig nogensinde sparket, bidt mm.
Han er nem på stald, fold, bane og i skoven - der er generelt bare aldrig nogen problemer med ham.
Jeg har tit haft mennesker med ude ved ham, som indtil da har været bange heste. Men grundet hans søde natur, så er de altid taget derfra glade og med et nyt syn på heste. Han kan derfor også være god for den mere nervøse rytter.
Han har været min bedste ven gennem de sidste 7 år, men da jeg skal starte på nyt studie efter sommerferien, så må jeg desværre erkende, at jeg ikke kommer til at have den fornødne tid til ham. Det idelle for mig vil derfor være, hvis jeg kan finde en sød familie eller person, som vil elske ham ligeså meget som jeg gør :-)
Skriv gerne og hør nærmere.

NB: Han er i princippet krybbebidder, men er efter et halvt år på døgnfold sidste år praktisk talt stoppet med det.
Derudover så fik han også konstateret gigt for et par år siden, men har aldrig nogensinde været mærket eller halt af det :-)
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: 9501363
208333199501363
F:
DVH 509
(DV DK)
M: Martella
RGS 7975
(DV DK)
MF:
DH 182
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 07 maj 2015 kl. 10:28, og har været vist 1937 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider