Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Z Op´s Sweetheart

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 15 år 
 165 cm
 Hvid
Sweety lever på alle måder op til sit navn. Hun er uden tvivl verdens sødeste og nemmeste hest i stortset alle situationer. Hun har aldrig bidt, sparket eller stejlet, og står gerne på staldgangen i timevis. Ligesom hun har hjertet på det samme sted, så er hun også utrolig god i hovedet. Hun hviler enormt meget i sig selv, og der er ikke sådan lige noget som kan hidse hende op.

Sweety er springhest, og jeg rider LA til c-stævner på hende ca. 2 gange om måneden. Hun er enormt glad for at springe, og det er helt klart dér hendes stærkeste force ligger. For mig er dressuren dog en vigtig del af den daglige træning, og hjælper mig til en løsgjort hest. Selvom hun er meget rolig og hviler i sig selv, er hun på sin vis stadig en følsom hest, som ikke kræver særlige kraftige signaler fra rytteren.
 
 
 
 

[Part] DV hoppe søger dressurpart

Jeg modtager KUN henvendelser fra folk over 18 år. Jeg ser helst du har haft egen hest før.

Jeg søger en voksen dressurrytter som vil ride dressur ca. 2 gange om ugen, hvoraf der modtages undervisning den ene af gangene (200 kr pr. gang). Sweety står på fuldpas, og der skal kun blandes foder de dage du passer hende.

Sweety er på alle måder mit elskede hjertebarn, og det er derfor meget vigtigt at du passer godt på hende, og behandler hende som din egen. Kemi mellem hest og rytter betyder alt for mig.

Jeg svarer kun på SMS. Skriv en SMS med lidt om dig selv, og så vender jeg tilbage. Der skal købes medlemskab og ridehuskort til Kongelundens rideklub, hvilket koster 1.750 kr/halvårligt. Ønskes der at rides i skoven skal der desuden købes skovkort, som koster 844 kr/årligt.
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333200200093
F:
DVE 521
(DV DK)
M: Zop's Schalot
RDS 13583
(DV DK)
MF:
DVH 617
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 24 april 2015 kl. 12:12, og har været vist 2798 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider