Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lavida

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 9 år 
 138 cm
 Broget
Lavida er en fantastisk pony, som Pernille købte til undervisning, allerede før rideskolen blev en realitet. Hun er super til børn og mindre voksne nybegyndere. Hun har været med rundt til opvisninger og ponytræk og har altid is i maven.

Listen over ting, Lavida kan og steder, hun har været er meget lang, så vi nøjes bare med at fortælle, at hun er en meget fin og erfaren pony, der gør en masse mennesker glade.

Lavidas farve er brun


 
 
 
 

[Part] Horsemanship, part tilbydes


Part på Lavida. Det koster 250,-kr. om måneden pr. ugedag, og du skal som minimum have undervisning en gang om ugen oven i.

At have en part er en forberedelse til at have egen hest. Derfor tilbyder vi parterne, at de kan være med, når vi har smed, tandlæge, skal vaccineres osv. Samtidig er der en del praktisk arbejde forbundet med at have hest, så parterne påtager sig forskellige tjanser, så man får øvelse og rutine i vedholdende at sørge for alt det, der følger med at være hesteejer.

Du må have Lavida ude i to timer på din partdag, og vi aftaler individuelt, hvornår det passer. Du begynder med at gøre hende i stand, så tager du hende ud og leger med hende fra jorden og, hvis du vurderer at I begge er klar, så rider du hende. Husk at varme hende op 10 minutter i skridt og skridte af i 10 minutter, og husk at sætte tid af til at gøre hende i stand bagefter.

Inden parten kan træde i kraft, dvs. inden du må være alene med hesten, skal du have bestået vores partmærke.
 
 
HesteData Google
ID: 208333200810269
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 december 2015 kl. 15:25, og har været vist 605 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider