Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rosa

Billede
Billede
Billede
Billede
 Shetlænder  
 Hoppe
 9 år 
 80 cm
 Sort
Rosa kom jo med som en nødvendig bonus, da vi købte Ibi til rideskolen. Egentlig syntes vi, at en shetlandspony var for lille, i hvert fald ind til rideskolen var noget større, -og så oven i købet en helt rå en :-)

Hun var noget overvægtig og havde et ret ambivalent forhold til mennesker. På den ene side havde hun lært, at man kan true sig til godbidder, og på den anden side var hun noget utryg. Hun virkede, som om hun syntes, at vi er uforudsigelige, og ligesom Ibi viste hun tegn på en vis grad af håndskyhed.

Ellers var hun en rund og trivelig pony, der tydeligt var vant til at blive striglet og gået tur med, begge dele fungerede fint, dog ikke med hensyn til at få renset hove. Der er en del arbejde der.

10/12:
Rosa er nu kommet så langt, at hun skal til at rides til. Sadel, gjord, vægt på ryggen siger hun intet til, men hun er stadig noget usikker på små børn, så nu kommer en af rideskolens mindste men dygtige elever og strigler hende, og snart skal de i gang med at lege på longen. Når det så går godt, skal hun op på ryggen :-)

Rosas farve er lyserød
 
 
 
 

[Part] Horsemanship, part tilbydes

Part på Rosa. Det koster 100,-kr. om måneden pr. ugedag, og du skal som minimum have undervisning en gang om ugen oven i. Prisen vil være så lav, ind til hun er redet til, da man pt kun kan lege med hende fra jorden.

At have en part er en forberedelse til at have egen hest. Derfor tilbyder vi parterne, at de kan være med, når vi har smed, tandlæge, skal vaccineres osv. Samtidig er der en del praktisk arbejde forbundet med at have hest, så parterne påtager sig forskellige tjanser, så man får øvelse og rutine i vedholdende at sørge for alt det, der følger med at være hesteejer.

Du må have Rosa ude i to timer på din partdag, og vi aftaler individuelt, hvornår det passer. Du begynder med at gøre hende i stand, så tager du hende ud og leger med hende fra jorden og, hvis du vurderer at I begge er klar, så rider du hende. Husk at varme hende op 10 minutter i skridt og skridte af i 10 minutter, og husk at sætte tid af til at gøre hende i stand bagefter.

Inden parten kan træde i kraft, dvs. inden du må være alene med hesten, skal du have bestået vores partmærke.
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 159157
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 december 2015 kl. 14:52, og har været vist 768 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider