Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rosa

Billede
Video
Billede
Billede

 Shetlænder  
 Hoppe
 9 år 
 80 cm
 Sort
Rosa er en meget særlig pony på ca. 80 cm i stang. Hun er fra 2008 og har lysegrønt pas. Vi regner med, at hun er halvt miniaturepony og halvt shetlandspony, for hun er for fin i det til at være ren shetter og for høj til at være miniature.

Hun er meget kolerisk af temperament. Det betyder, at man skal være vaks for at følge med i hendes tempo, til gengæld har man en pony der er nærmest uudtømmelig for energi og med på den værste. Hun har været med på Store Hestedag 2015 og 2016, hvilket hun tager med lige så ophøjet ro, som at gå på tanken for at købe tyggegummi, komme indenfor i stuen, gå tur i Stenløsecenteret, køre i trailer alene, komme på stranden (dog ikke i vandet endnu), på besøg i den lokale foderstof, komme med på cykeltur, løbe ved siden af bilen og meget mere.

Hun har haft rytter på og syntes at det var fint. I det hele taget har hun ikke noget imod at få store ting på ryggen, men kombinationen af den lille størrelse, en rytter til hende kan have, og så hendes bestemte indstilling til tilværelsen gør, at man ikke skal regne med at få en egentlig ridepony ud af hende, men hun kan godt udvikles til trækkepony og også til at gå for vogn.

Opsummeret kan man sige, at Rosa siger ja til:
-at lave alle mulige ting (også tricks)
-at være alene på tur mm.
-at komme med rundt alle vegne
-og et kæmpe JA til at være sammen med mennesker!

-og ting Rosa er knapt så begejstret for:
-at blive glemt eller overset
-at indlæring bliver forceret

Grunden til, at vi har valgt at se, om vi kan finde det helt rigtige hjem til Rosa er, dels at vi ikke har tid til at tage hende ud så ofte, som hun gerne vil (hver gang man viser sig), og dels at hun ikke rigtigt trives i flokken. Hun kan godt gnubbe og hygge med de fleste andre, men der er ingen, hun rigtigt bonder med. Hun går ofte alene, så samlet set er hun desværre noget ensom.

Egentlig vil Rosa helst være nogens hund. Hun vil gerne være med alle vegne og vil meget gerne lave noget med mennesker. Dog skal hun hver gang lige sikre sig, at man ved, hvad man taler om. Hun er IKKE til børn uden en voksen ved siden, men til gengæld gør hun gerne alt, hvad man ønsker af hende, blot man lige sikrer sig, at hun har forstået det (også lige den dag), og at hun rent faktisk kan gøre det.

Rosa er en meget sund pony. I de to år, vi har haft hende, har hun intet fejlet bortset fra lidt hudsvamp pga. hendes meget tykke vinterpels (man bør klippe hende på halsen om efteråret), og lige nu har hun en lille fortykning af huden i højre øjenkrog, som dyrlægen kommer og kigger på. Ellers super benstilling og hove, aldrig orm af betydning, fine tænder osv osv.

Prisen er 5000,-kr. eller alternativt; at man kommer og får undervisning sammen med hende her på Horsemanship-rideskolen for 4000,-kr inden man tager hende med hjem (eller en mellemting).
 
 

[Salg] Horsemanship og tricks

Sælges kun til et hjem, hvor man virkelig har tid og lyst til at være sammen med hende.

Pris: 5.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 159157
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 22 juni 2017 kl. 11:47, og har været vist 3119 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider