Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dotzauers Frederik

Billede
Billede
Video
 Shetlænder  
 Vallak
 10 år 
 98 cm
 Rød
Frederik er en skøn lille Shetlænder, som jeg købte i sommeren 2014 som selskabspony til min hest. Han er en godmodig, nysgerrig og arbejdsom pony, som elsker at komme med på tur for hånden, under rytter eller for vogn, og er meget motiveret for at lære tricks. Han er meget nem at arbejde med, og enormt modig på tur, også alene.

Han har ingen unoder, udover at være mad-glad, så ser han en græstot, vil han gerne derhen, når han er i tov, men er forholdsvis nem at få væk igen. Under rytter og for vogn er han meget medgørlig, og har ingen unoder. Det værste han kan finde på, er at gå ind til den voksne på midten, eller vende rundt for at få guf, når han er i lange liner. En enkelt gang har han smidt rytteren af, da han skulle i galop, fordi han bare blev så glad.

Han løsspringes jævnligt, hvilket han synes er fantastisk. Han bruges til undervisning et par gange om ugen, og jeg kører ham selv i skoven et par gange om måneden.
 
 
 
 

[Part] Shetlænder søger kusk eller rytter

Rytter til ridning (under 40 kg og ikke for høj) eller voksen (fra 16 år og op) til kørsel, tricks m.m. Hvis det er barn til ridning, kræves forældres opbakning og deltagelse, da I selv skal sørge for ponyen og staldarbejdet. Er du voksen, og vil køre, kræves lidt erfaring med kørsel.

Jeg skal ikke have betaling, men det forventes, at parten tager klatter hos Frederik og min hest (ca ½ trillebør i alt) og laver foder og hø klar til begge, de dage du/i bruger Frederik.

Det er muligt også at bruge min hest til trækture og/eller skridtture i skoven, efter aftale.
 
 
Video Google
ID: 208333SH0708256
F: Abildores Gizmo
M: Mosbækmindes Pricilla
MF: Kalle Poseidon
Dressur: Talent
Spring: Indsprunget
Kørsel: Let kørsel-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 17 april 2015 kl. 10:51, og har været vist 376 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider