Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mollie Af Plovgården

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Palomino  
 Hoppe
 14 år 
 166 cm
 Palomino
Mollie kan bruges til det hele spring, jagt, dressur eller avl. Hun går La dressur og er påbegyndt chancementer, traversader samt gallopversader. Hun springer 120 cm til træning med masser af luft og overskud. Hun er meget modig og ærlig under springningen og kigger aldrig på noget. Hun springes en gang i ugen af professionel military rytter. Hun har fornyligt startet sin første babyjagt, dette tog hun fuldstændig roligt og var meget nem at styre. Se evt. springfotos fra jagten på følgende link:
http://jagt-spring.dk/2015/Babyjagt%202015/babyjagt-8/index.html#_DSC0424.jpg
Hun kan rides ud i terræn både alene og med andre, er vant til at færdes i industri med alt hvad dette indebærer, uden problemer.
Grundet avl hos tidligere ejer er hun først tilredet i 2009. Hun var nem at ifole og har lavet et stort flot hingste føl efter Don Romantic. Mollie er ikke kåret, da jeg altid har brugt hende til ride brug. Hun har tre gode gangarter, en god skridt, trav med masser af knæ og en dejlig rummelig gallop.
Mollie er en meget følsom og fremadgående hest som har brug for fast støtte, derfor kræver hun også en forholdsvis rutineret rytter, der kan ride fra sædet. Ellers er hun upåvirkelig af ting omkring hende. Hun er en kærlig og meget ærlig hest, som altid giver sig 100 % når man rider. Hun er hoppe med stort H og har temperament. Hun er på ingen måde en begynder hest. Når hun først har lært en at kende, vil hun gøre hvad som helst for at behage rytteren. Hun har aldrig stejlet eller lavet andre unoder.
Hun er nem i den daglige håndtering, vant til jævnlig vask samt klipning i vinterhalvåret. Mollie er trailervant.
Passet med smed, dyrlæge, tandlæge samt årlig tjek hos kiropraktor. Hun er en hest der aldrig er syg, ønsker man at se hendes dyrlæge journal er man velkommen til det.
Da Mollie har haft en tand, der har drillet hende i højre side af munden, har hun fået tendens til tungerækning, denne vane arbejdes der med at bryde, og er sikker på hvis ny ejer vil arbejde videre med det kan vanen brydes.

Pris ide 35000
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333200300673
F:
PAH 26
(PA DK)
M: Cherikit Plovgården
PAN 01001
(PA DK)
MF:
PAH 21
(PA DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 24 april 2015 kl. 11:43, og har været vist 2156 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider