Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mighty Diamond

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 11 år 
 169 cm
 Brun
Mighty er en rigtigt dejlig hest, men en meget stor arbejdslyst. Hun har en utroligt stor tillid til sin rytter og er meget ærlig i sine reaktioner, men også lidt fræk med et glimt i øjet. Hun har rigtigt meget personlighed og det falder de fleste for.

Mighty er meget selv gående og har meget energi, så man skal bestemt ikke drive på hende. Hun er frisk og opmærksom, så man skal kunne lide en hest med dette temperament, for at ride hende.

Derudover er hun meget sensitive, så jeg søger en rytter med blide hænder og en god fornemmelse for de signaler hun sender gennem tøjlen.

Jeg har selv tilredet hende og der er kun få andre der har været hende, men det har aldrig været et problem for hende at nye satte sig op.

Jeg er altid gået meget op i hendes og min uddannelse og har haft nogle forskellige undervisere igennem årene. Efter jeg flyttede Mighty til Vedbæk Rideklub har jeg fået undervisning af Niels Amris og et drømmescenarie ville være at finde en part der har kendskab til hans tilgang til heste og ridning, evt en der har fået undervisning af ham eller hans bror.

Hun er let at ride i dressuren, hvor hun går super fint. Derudover er hun også indsprunget og jeg har sprunget en lille smule på hende, men er blevet lidt en kylling med årene, så det bliver ikke til så meget. Her ville jeg virkeligt ønske en part, der kunne have interesse i at gå til springning med hende, så hun fik træning i det og så er hun faktisk rigtigt god til det og elsker det.

Hun har endnu ikke startet nogle stævner, da jeg ikke har følt vi har været klar til det, men jeg arbejder lige nu mod det.

Hun er ikke så skovtursvant, men det er noget jeg ønsker at træne hende til at blive, så man i fremtiden kan ride i skoven og nyde naturen med hende. Så en hvis en evt part havde erfaring med skovture og terræn ridning ville det klart også være et plus.

Så alt i alt er Mighty en hest med et stort udviklingspotential og rigtigt mange muligheder.

Jeg har brug for at parten kan ride hende 3 gange om ugen til en månedlig pris på 1500 kr.

Mvh Karen Jensen
 
 
 
 

[Part] Smuk hoppe med en stor arbejdsgejst

Jeg ønsker en part der kan ride hende 3 gange om ugen til en månedlig pris på 1500 kr.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200605968
F:
PAH 46
M: Mai-Brit Af Albæk
9705348
MF:
DVE 250
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 25 marts 2015 kl. 22:53, og har været vist 980 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider