Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Silas

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Vallak
 19 år 
 146 cm
 Brun
Det er med meget tungt hjerte, jeg har valgt at sætte min pony og bedste ven gennem 5 år til salg. Jeg må desværre indse, at jeg er blevet for stor til ham og er derfor nødsaget til at sælge ham.
Silas er en helt igennem fantastisk kat. 1 pony, der virkelig har et hjerte af guld. Der er intet, han ikke vil gøre for sin rytter. Han er en fantastisk førstegangs pony, som kan give nogle helt uforglemmelige oplevelser til sin rytter.
Silas er perfekt til en rytter, der skal have sin første pony, da man kan føle sig 100% tryg ved ham. Uanset om man rider tur, dressur eller springer er man sikker på at få en god tur hver gang.
I dressur har han startet flere LB-klasser på klubplan. Er stævnevant og har fået flere placeringer til stævner.
I spring har han startet LC-klasser på klubplan, men kan sagtens springe LB til træning. Har sprunget højdespring, hvor han sprang 120 centimeter. Silas er meget glad for at springe, og han springer alt uanset fyld. Han standser aldrig! Har også her vundet flere rosetter.
Han er meget nem på stald og fold, har ingen staldfejl og er meget nem at håndtere. Han er meget rolig og tillidsfuld og kan gå med alle heste på fold.
Silas er en helt perfekt tur pony, intet kan gøre ham forskrækket, og man kan føle sig tryg ved at ride ud på ham, også alene. Han er 100% trafiksikker og er aldrig nogensinde blevet bange for trafikken på nogen måde. Ikke bange for at gå i vand og er vant til at være ude at bade ved stranden.
Han har ikke været syg en eneste gang i de 5 år, jeg har haft ham og har aldrig haft en skade.
Så hvis du ønsker en perfekt allround pony, der kan lidt af det hele og som altid er til at stole på, er Silas den rette pony.

Ring gerne, hvis der ønskes yderligere information.
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 158976
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 15 april 2015 kl. 20:38, og har været vist 2452 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider