Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bacardi

Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 20 år 
 165 cm
 Rød
Jeg søger part til min lille hest 1-2 gange om ugen, han er varm og skal derfor have en erfaren rytter som har gå-på-mod. :)

Han er utrolig dygtig til at springe, men da han er en ballademager er jeg selv springrytteren, og jeg søger derfor en som vil ride dressur og som vil hygge med ham.

Stævner er ikke en mulighed da han er oppe i alderen og derfor ikke skal ud og lave alverdens træning, der er nogenlunde fritspil, men efter noget tid vil der blive skrevet kontrakt på hvad du må og ikke må, så der ikke er noget uklart.

Når jeg er på ferie, vil du have ham som din egen, og du vil derfor (hvis du vil) kunne ride hver dag, og det vil stadig kun koster 400 eller 600 kr om måneden (alt efter hvilken part du har)

Jeg står på en lille gård i Nødebo med bus direkte til døren fra Hillerød st, og der tager ikke lang tid at cykle fra Hillerød dertil, omkring en 15 minutter.
Hvis dette kunne have interesse er i velkommen til at skrive en privat besked eller en mail eller sms :)
I er altid velkomne til at komme og prøve og hilse på en gang eller to, så i kan se om i synes det er noget for jer :) Han er kigget værd :)
 
 
 
 

[Part] Sød og dejlig vallak søger part

Det er 1-2 gange om ugen, en gang koster 400 kr om måneden og 2 gange koster 600 kr om måneden. Udover dette skal man modtage undervisning minimum 2 gange om måneden, som koster 150 kr pr gang :-)
 
 
ID: HST 158959
Dressur: M-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 05 november 2016 kl. 23:15, og har været vist 1414 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider