Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Flying Shadow

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 15 år 
 158 cm
 Rød
Jeg købte Shadow som rå 3 års i 2005, hvor turen hjem fra Jylland til Lolland blev vores første store udfordring. Hun galopperede hele vejen hjem i traileren ?
Vi tog rigtig mange op og nedture i træningen det første halve år, hvor jeg ofte tænkte hun var for meget i forhold til jeg også var mor.
En dag vendte det og vi startede på et vidunderligt eventyr sammen. Vi har startet dressur, spring, jagter med rigtig gode resultater. Så har hun været med mig på ferie, vi har trænet meget i terrænet og trænet meget fra jorden.

Desværre måtte jeg efter en skade i ryggen i 2008 sælge hende i 2009, hvilket jeg fortrød så mange gange, specielt da jeg trods alle ods kom til at ride igen. I 2014 var jeg så ovenud heldig, at hendes ejer (2. Efter salget) valgte at forære mig hende lige før jul ??
Men da jeg blev mor for 3. Gang i feb. 2015, har det været meget begrænset, hvor meget vi har kunnet genoptage vores eventyr. Dog prøver jeg stadig at få redet hende så meget som muligt.

Shadow er en hoppe med en kæmpe personlighed og et hjerte af guld over for dem hun respekterer og holder af. Hver gang nogen tror de er noget, viser Shadow hvad hun mener om dem og desværre ikke på en lige heldig måde hver gang. Hun vælger selv hvem der må hvad med hende og hvor meget. Bliver hun ikke respekteret i det, så bliver hun oftest utilregnelig. Dog elsker hun børn og opfører sig som oftest som en engel ved børn.

Shadow elsker at bestille noget og for rytteren som kan, går hun øvelser på svært niveau i dressur. Hun springer uden at tøve, med kraft og sug der ikke kan beskrives med ord. Og hun er fantastisk i terrænet, hvis altså man forstår at ride hende.

På staldgangen er hun et stort nussehoved, dog med i mente, at hun ikke bare vil strigles alle steder uden følelse ??

Mit store ønske er at kunne beholde hende til hendes sidste åndedrag ??
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Google
ID: 208333200206787
F: Jeppe af Damgaard
Frederiksborger
M: Ibi-May asp
DV/Trakhener
MF: Ibikus
DV/Trakhener
Dressur: M-klasser
Spring: LB-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 26 marts 2017 kl. 20:39, og har været vist 1845 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider