Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Flying Shadow

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 15 år 
 158 cm
 Rød
Jeg købte Shadow som rå 3 års i 2005, hvor turen hjem fra Jylland til Lolland blev vores første store udfordring. Hun galopperede hele vejen hjem i traileren ?
Vi tog rigtig mange op og nedture i træningen det første halve år, hvor jeg ofte tænkte hun var for meget i forhold til jeg også var mor.
En dag vendte det og vi startede på et vidunderligt eventyr sammen. Vi har startet dressur, spring, jagter med rigtig gode resultater. Så har hun været med mig på ferie, vi har trænet meget i terrænet og trænet meget fra jorden.

Desværre måtte jeg efter en skade i ryggen i 2008 sælge hende i 2009, hvilket jeg fortrød så mange gange, specielt da jeg trods alle ods kom til at ride igen. I 2014 var jeg så ovenud heldig, at hendes ejer (2. Efter salget) valgte at forære mig hende lige før jul ??
Men da jeg blev mor for 3. Gang i feb. 2015, har det været meget begrænset, hvor meget vi har kunnet genoptage vores eventyr. Dog prøver jeg stadig at få redet hende så meget som muligt.

Shadow er en hoppe med en kæmpe personlighed og et hjerte af guld over for dem hun respekterer og holder af. Hver gang nogen tror de er noget, viser Shadow hvad hun mener om dem og desværre ikke på en lige heldig måde hver gang. Hun vælger selv hvem der må hvad med hende og hvor meget. Bliver hun ikke respekteret i det, så bliver hun oftest utilregnelig. Dog elsker hun børn og opfører sig som oftest som en engel ved børn.

Shadow elsker at bestille noget og for rytteren som kan, går hun øvelser på svært niveau i dressur. Hun springer uden at tøve, med kraft og sug der ikke kan beskrives med ord. Og hun er fantastisk i terrænet, hvis altså man forstår at ride hende.

På staldgangen er hun et stort nussehoved, dog med i mente, at hun ikke bare vil strigles alle steder uden følelse ??

Mit store ønske er at kunne beholde hende til hendes sidste åndedrag ??
 
 
 
 

[Part] VOKSEN RIDE-køre part (evt. Mor/barn)

VOKSEN PART minimum 25 år, evt mor/barn.
3-4 dage om ugen

Vi har et lille privat sted med 4 egne ponyer, 1 hest samt 1 pony opstaldet. Vi har lille indhegnet ridebane og kort afstand til skov, hvortil der kan indløses ridekort. Derudover er det muligt køre i ridehus, såfremt du selv har bil, som må/kan trække 1200 kg. Vores trailer stilles til rådighed til det formål efter aftale, men ridehuskort skal du selv betale.

Parter som ønsker at ride dressur, skovtur, lave bane hygge, nusse i stalden samt at køre med sulky vogn foretrækkes.
Undervisning er et krav mindst hveranden uge, hvor der er flere muligheder til forskellige priser.

Om hestene;

Mille er en 14 årig fjordhest, som kan sine ting, hvad enten der er tale om dressur (MB/MA øvelser, LA fuldt ud), hvor hun skal rides for korrekte hjælpere dvs. ben og sæde og hun gør INTET hvis ikke hun rides korrekt. Skovtur/trafik, baneleg, agility eller kørsel, hvor hun igen er yderst lydig for korrekte hjælpere/anvisninger.
Med små børn er hun yderst forsigtig og lystrer den voksne stemmeføring.
kr. 600,-/ mdr


Glimmer er en 8 årig shetter på ca. 105 cm hun kan også både rides og køres, men vi har ikke haft hende så længe, at vi kender hendes niveau endnu.
Hun er sød og rolig over for børn, men da hun har været udsat for grimme ting før hun kom til os, kræver det særlige aftaler førend nogen former for kontakt med hende kan komme på tale.
kr. 400,-/ mdr

Pascal er en 3 årig shetter på ca 93 cm, han skal have vokse/udviklings ro frem til foråret (evt. Med lidt kørsel) Men ellers er han også både ride og kørevant, dog ikke så langt i sin ridning. Men han er yderst rar og børnevenlig og kunne ikke drømme om at gøre noget forkert over for børn. Han elsker at blive striglet og nusset om og er trafikvant.
kr. 400,-/mdr (fra april 2017)

Tulle er en ca. 19 årig blandings pony på 135 cm, som er opstaldet hos os. Hun kan rides af de fleste, men er en frisk pony, som kræver en letttere rutineret rytter.
kr 600,-/ mdr

Shadow er en 14 årig hoppe på 158 cm, frederiksborger forædlet med trekehener/fuldblod. Hun tændes nemt ved misvisende eller uklare signaler, men ellers er hun en fornuftig og godt arbejdende hest, som elsker at blive brugt og nusset om.
Hun har ikke været redet stabilt i flere år, men kan øvelser på middelsvært/svært niveau, rytter skal have kendskab til LB dressur, gerne mere.
Ved part på Shadow er der ikke nogen faste dage, det aftales ca uge for uge og vil være 2-3 dage hver uge. Jeg er flexibel, men forventer så også flexibilitet fra dig.
kr 600,-/mdr.

Vores sidste pony er et hingsteføl, som bare skal strigles og hygges om. (Hvilket vi ikke forventer af parter)

Vi/jeg går højt op i vores heste passes og rides korrekt.
Der skrives kontrakt på aftalen, part betales månedsvis forud, der er 1 måneds opsigelse; løbende måned + 1 måned fra d 1. Og der betales 1 måneds dep.
 
 
Billeder og video hesten er tagget på HesteData Google
ID: 208333200206787
F: Jeppe af Damgaard
Frederiksborger
M: Ibi-May asp
DV/Trakhener
MF: Ibikus
DV/Trakhener
Dressur: M-klasser
Spring: LB-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 23 oktober 2016 kl. 20:13, og har været vist 1743 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider