Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nivågårds Lucky

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Vallak
 27 år 
 148 cm
 Palomino
Dressurpart søges
Lucky er en 25 årig gammel palomino som står opstaldet på Stutsborg Rideskole i Lynge. Lucky er en skøn pony på 148 cm, og selvom han er en ældre herre er der stadig en masse krudt i ham. Han har været rideskolehest på Stutsborg i mange år, hvor jeg også selv havde halvpart på ham. November 2012 overtog min søster og jeg ham så, da han ikke var så glad for det at være rideskolehest mere. Han har forandret sig meget, er blevet en meget gladere hest og har bevist at alder bare er et tal. Lucky er blevet tidligere distrikstmester i spring, og jeg har også selv trænet en del med ham i spring, som også har givet gevinst med en masse placeringer til stævner. Også i dressur har Lucky meget potentiale. Han har gået LA-klasser, og kan sagtens lave de tilsvarende øvelser hvis man træner med ham. Jeg har selv fået dressurundervisning 1 gang hver uge, og det har også givet gevinst, hvor han også nu kan gå stabilt til biddet.
Jeg er selv 18 år og har redet Lucky i 7 år. Jeg bliver student her til sommer, og har valgt at holde en pause fra ridningen da jeg ikke længere føler jeg har tiden i hverdagen. Min søster Sara på 16 år har derfor valgt at overtage ham helt, og derfor har vi valgt at søge en part som kan hjælpe hende. 
 
 
 

[Part] Rutineret dressurpart søges

Det forventer vi af dig
Min søster Sara vil selv springe på Lucky, og vi søger derfor en dressurpart til ham. Vi leder efter en erfaren rytter, som godt kunne tænke sig en dejlig og kærlig hest at arbejde med 3 gange om ugen. Vi ser helst at du får undervisning en gang om ugen, af en af de dressurundervisere Stutsborg udbyder.
Stutsborg er et fantastisk sted at stå. Vi har adgang til 3 ridehuse, 4 udendørsbaner samt skoven lige ved siden af. Samt ville du også have mulighed for at få en masse social kontakt, da Stutsborg er fyldt med dejlige udadvendte mennesker.
Du ville skulle betale penge til os for det at ride ham, og så ville du selv skulle betale for undervisning. På Stutsborg betaler man ikke for ridehuskort eller andet for lån af baner.
 
 
ID: HST 158760
Dressur: Tilredet
Spring: LB-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 17 februar 2015 kl. 17:57, og har været vist 704 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider