Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rocky

Billede
Video
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Vallak
 6 år 
 165 cm
 Rød
Rocky, i daglig tale kaldet Møffe, er en ukompliceret og nysgerrig unghest. Han er en unghest med masser af glæde og lyst til at lære og arbejde. Han elsker opmærksomhed og er meget kontaktsøgende.

I august 2014 blev Møffe ryttervant og blev startet op med skridt, trav og en smule galop. Jeg stod selv for tilridningen, i samarbejde med en westernrytter, der har forstand på tilridning og horsemanship. Alt er forgået helt problemfrit og uden nogen dårlige oplevelser. Møffe har ikke kørt det store i trailer, men er alle gangene blevet læsset på mindre end en halv time og står helt roligt under kørsel.

Han har siden august stået stille og har bare fået lov til at vokse og holde en "baby-pause." Derfor skal man beregne noget opstart hos ham igen, men det bliver intet problem. Han er løbende blevet præsenteret for sadel og trense, hvilket han bare har accepteret.

Han er en super reel hest, med et meget fornuftigt hoved. Selvfølgelig er han unghest og skal lære det hele at kende. Jeg har ikke været særlig god til at "vise ham verden." Men han har et par gange været på gåtur alene og er også blevet præsenteret for farlige ting (paraplyer osv) uden det har skræmt ham det store.

Han er passet med smed, vaccinationer, ormekur og før tilridning fik han tjekket/raspet tænder.

Har hestepas og er chippet. Sælges med trense.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333201106445
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 20 juni 2015 kl. 18:59, og har været vist 10711 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider