Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

C'est la vie

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Vallak
 18 år 
 148 cm
 Brun
C'est la vie er en 16 årig sød vallak,og en blanding af New Forest og Dansk Varmblod. Jeg har selv haft ham i fem år og har været super glad for ham. Vi har lært hinanden utrolig meget, men nu er tiden desværre kommet til, at jeg må af med ham, da jeg er blevet for gammel, og har travlt med min uddannelse. Jeg har aldrig rigtig deltaget i så mange stævner på ham, men det er da blevet til nogle rosetter i dressur, hvor vi mest har redet LA1-LA4. Han kan derfor de fleste dressur øvelser som bl.a. schenkelvigning, versade, traversade og bagpartsvending.
Han er en super dygtig springhest, og vi har sprunget 1.25. Desværre opdagede vi hans springtalent for sent, og det er kun blevet til et enkelt springstævne. Vi har desuden kun redet elev - og klubstævner.
At gå i skoven er heller ikke noget problem. Han er en opmærksom hest, men med et beroligende klap på halsen og et lille tryk med hælene, så er der ingen problemer.
Som udgangspunkt kan han gå på fold med hvem som helst, men kan sagtens gå alene.
Generelt er Celle, som vi kalder ham til dagligt, en super sød og rolig hest, og selvom han er en smule oppe i alderen, så er der ingen problemer med at gå fremad og han elsker at ride og arbejde.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 9908024
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 02 april 2015 kl. 20:15, og har været vist 2305 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider