Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Stjernens Emanuel

Billede
Billede
Billede
Billede

 Shetlænder  
 Vallak
 18 år 
 92 cm
 Sort
Emanuel (Manse) er en rigtig dejlig shetlandspony på godt 15 år, som vi har haft i familien siden han var 11 måneder. Han er en helt igennem stabil og pålidelig pony. Manse er yderst omgængelig og tilpasser sig nemt i enhver hesteflok, da han er meget mild og ikke ligefrem rummer lederegenskaber af væsentlig betydning. Han kan lånes kvit og frit til den rigtige familie, men du skal naturligvis betale det mad han spiser, smed og dyrlæge.

Jeg tilred selv Manse, da jeg var 7 år, og har redet ham både i skoven, på stranden og ad landevejen. Da jeg selv blev for stor til Manse, blev han lånt ud til en super dejlig familie, som har haft stor glæde af ham igennem 6 år. Nu da familiens piger er blevet for store til ham, og jeg desværre ikke selv har økonomisk mulighed for at have ham opstaldet, søger jeg derfor en ny familie til ham. Manse nyder at blive håndteret, nusset redet/kørt, og jeg søger derfor en familie, som vil benytte sig af alle hans gode egenskaber. Han er i sin bedste alder og har mange gode år endnu, hvorfor jeg meget nødigt ser ham kun som selskabshest.

Hvis Manse lyder som den rette pony for dig og din familie, er du meget velkommen til at kontakte mig, og så kan vi straks finde ud af en dag, hvor du/I kan komme og hilse på ham. Han står lige pt. i Rønnede (syd for Køge).
 
 
 

[Udlån/Udleje] Super skikkelig og meget børnvenlig shetlandspony udlånes.

Jeg ser gerne at Manse i første omgang udlånes, men for rette familie er jeg åben over for evt. salg på sigt. Han udlånes gratis, men naturligvis skal låner selv dække egne omkostninger for opstaldning, mad, smed og dyrlæge.
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 9906622
208333199906622
F:
SH 403
(SH DK)
M: Ebony Of Thistley
S 1553
(SH DK)
MF:
3303 SSB
(SH GBR)
Dressur: Tilredet
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 24 januar 2015 kl. 20:57, og har været vist 1435 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider