Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Susi

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 11 år 
 95 cm
 Rød
Da jeg i september begyndte som fysioterapeut studerende, er jeg nu nået frem til at jeg desværre ikke har alt den tid til mine heste som jeg gerne vil have. Da jeg heller ikke ønsker at sælge mine små ponyer, er det nu mit ønske om der er en kærlig sjæl bag en af skærmen, der savner lidt hyggelig samvær med et par små ponyer i deres hverdag.

Jeg har en flok på i alt 5 heste. Tre små ponyer, en stor pony og en hest. De står alle hjemme ved mig og jeg vil naturligvis sørger for alt det praktiske, så som at muge ud, fodre, samt sørge for hovsmed og dyrlæge. Vi har en god udendørs ridebane 20x60 m ca. 200 meter fra ejendommen. En lille kilometer væk fra ejendommen ligger Årtoft plantage også, som virkelig er en stor dejlig skov. Der vil også være adgang til strigler, samt vores lille stald, når vi er hjemme.
Det vil sige, at du kan komme og hygge om ponyerne, enten med en dejlig gåtur i skoven, lidt jordarbejde på ridebanen, eller blot komme forbi og strigle. Desuden ejer vi også en hestetrailer, så hvis der skulle være lyst til en tur ud i det blå en af weekenderne, så kunne vi sagtens finde ud af det sammen.

Ponyerne, som du hovedsageligt skal passe er Susi og Stjerne. Susi er lidt under en meter i stang, 8 år og har mild form for sommereksem. Hun har ikke været så regelmæssig i hænder, men kan bindes, trækkes, løfte hov og vi har lavet lidt klick-træning, så hendes grundopdragelse er på plads. Hun er meget nysgerrig og vil rigtig gerne være i hænder og ud at opleve. Meget kontaktsøgende.

Stjerne, som er mor til Susi, har boet en del steder igennem sit liv. Nogle steder bedre end andre, desværre. Hendes alder kender vi ikke og hun er lidt over en meter i stang. Stjerne er meget forsigtigt og lidt nervøs anlagt, så man skal være rolig og blid i hendes samvær. Hun er en dejlig blid og pleasende pony, der bliver frustreret når hun ikke forstå, hvad man vil. Stjerne har som Susi sin grundopdragelse i orden, men hun er lidt distancerne overfor fremmede mennesker. Det betyder at hun ikke går ind i folks hjerter med træsko på, men når man først har fået skabt et tillidsforhold har man en ven for livet.

Så hvis du savner lidt hygge med et par ponyer, så kontakt mig og så finder vi ud af noget. :)
 
 
 
 

[Part] Hyggeligt samvær med ponyer

Du skal være ansvarlig, kærlig, rummelig og rolig i samværet med hestene. Dit samvær skal bygge på hygge og tålmodighed.

Økonomisk og praktisk arbejde sørger jeg for.
 
 
HesteData Google
ID: 208333200609444
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 18 januar 2015 kl. 14:35, og har været vist 290 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider