Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Trigger Af Sandager

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Vallak
 13 år 
 165 cm
 Palomino
Trigger er en dejlig godmodig hest, som gerne vil arbejde og gøre sin rytter tilfreds. Han har været udsat for nogle ryttere, som ikke har været helt gode for ham og derfor har han brug for at vide at personen er værd at stole på og vil behandle ham ordenligt.
Han er primært brugt til distanceridning og har i 2014 gennemført alle fem ridt, som han har deltaget i, de seneste to var på 80 km.
Han har været uddannet op til LA6 i dressur, men det er ikke holdt ved lige. Dog kan han sagtens komme op på det niveau igen, hvis den rigtige rytter henvender sig. Jeg har selv kun startet LA1 på ham.
Springningen er en af hans stærke sider og han springer med stort overskud og lyst. Til træning springer vi baner på 100-110 cm.
Han er et rigtig nussehoved og vil gerne have en masse kærlighed. Han er nem at håndtere fra jorden af, men han ved også hvor stor han er, så man skal kunne sætte sig igennem.
Han er nemmest at ride tur på alene, da han har lidt seperationsangst og derfor ikke kan lide at blive skilt fra flokken. Det er intet problem når man rider ud alene eller følges ad hele turen. Han er ikke som sådan bange for noget og er blevet redet gennem Odense flere gange.
 
 
 
 

[Part] Kvalitetshest søger fast part

Jeg skal i Forsvaret som gardehusar fra feb 2015 frem til feb 2016 og søger derfor en part til min hest i hverdagene. Jeg kommer selv hjem i weekenden og rider ham.
Erfaren og kompetent rytter søges 2-3 gange om ugen frem til februar 2016.
Der er ridehus på Allerupgård som kan benyttes, hvis man selv betaler for det. Prisen kan ses på klubbens hjemmeside. Det ligger to km væk via en grusvej. Ellers kan der rides i naturområdet Tarup-Davinde. I Årslev er der en 20*40 ridebane som gratis kan benyttes.
Jeg ser gerne at man modtager undervisning i dressur en gang om ugen. Der er også mulighed for springundervisning i Årslev/Sdr. Nærå Rideklub, som ligeledes ligger to km væk.
Det er gratis, men man skal hjælpe med at ordne stalden de dage man rider. Der er kun tre heste i stalden, så det er hurtigt overstået.
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333200403260
F:
PBA 38
M: Sif
KNN 1871
MF:
DLH 621
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 08 februar 2015 kl. 18:01, og har været vist 1537 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider