Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

beansprout

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 21 år 
 165 cm
 Brun
Jeg søger en rolig, moden og rutineret person der kan tage sig godt af min hest 2 gange om ugen. Hun er i træning efter at have gået med føl. Det mærkes dog ikke synderligt at hun har stået stille, energien og arbejdsglæden fejler ihvertfald ikke noget.

Det jeg søger er en erfaren rytter der måske selv tidligere har haft egen hest og som er en rolig og tålmodig rytter med en rolig hånd da min hoppe er følsom for hjælperne og samtidig med en stædig dame. Hun er god i alle øvelser op til LA dog er hun pt ikke helt på niveau men kan sagtens øvelserne når formen er på plads. Jeg modtager selv undervisning 1-2 gange om ugen så der bliver arbejdet på sagen ;-)
Kan du lide at springe er det et KÆMPE plus da jeg ikke selv er modig nok, men min hoppe ELSKER det og er rigtig god til det, i sin tid var det faktisk det hun skulle være brugt til.
Jeg ser gerne en der har ordensans, overholder aftaler og tager sig tid ikke kun til at ride men også alt det andet med hesten.
Vi står på et stort sted med super faciliteter oppe i nordsjælland med 3 ridehuse springbane, udendørsbane og Gribskov med timer lange ridestier lige uden for stalddøren. Tog går hele tiden og standser lige foran stalden.
Skriv en besked , jeg glæder mig til at høre fra dig.
 
 
 
 

[Part] Rutineret rytter søges

2 gange ugentligt pris pr måned 800 kr og 2 sække gulerødder:-)
 
 
ID: HST 158530
F: loran
M: biene
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 09 januar 2015 kl. 14:17, og har været vist 451 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider