Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fighting Nike

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 9 år 
 160 cm
 Rød
Søger en rutineret og ansvarsfuld låner til min lille prinsesse!

Da jeg flytter fra det midtjyske og helt til Aalborg for at studere, søger jeg en låner til min lille dame i området fra næste september. Hvis du ikke er fra Aalborg området , men er interresseret, så skriv til mig alligevel, så kan vi snakke om det.

Mit lille hjertebarn hedder Fighting Nike (Daglig tale: Nike) og hun er fra 2008. Jeg har haft Nike fra den dag hun blev født, da hun er afkom af min egen hoppe. Nike er halv frederiksborg og kvart oldenborg, kvart fuldblods/pony ? blanding, hvilket også er grunden til at hun ikke er blevet så stor (ca. 160 cm.). På trods af at hun er lidt af et gadekryds, så er hun noget af det dejligste! Jeg har selv arbejdet en del med hende fra jorden siden hun var helt lille og har selv tilredet hende da hun blev 3 år. Hun har været ved en mere professionel rytter i en periode for at lære det grundlæggende dressur.

Nike er ikke aldersmæssigt uddannet, da jeg ikke har haft tiden som det kræver. Flere undervisere og andre hestekyndige mennesker har udtalt om hende at, de sjældent har set så lærenem og samarbejdsvillig en hest. HUN VIL BARE SÅ GERNE! Jeg har selv, i de perioder jeg har fået dressurundervisning på hende, mærket hvordan hun forbedre sig fra gang til gang! Nike har aldrig været til stævne, da jeg ikke har intereressen, men hun ville have godt af at prøve det. Nike har sin grundridning i orden og er en fantastisk hest i skoven. Hun viser interesse for spring, så hun er den perfekte allroundhest.

Jeg søger en rytter i området, da jeg gerne vil have mulighed for at besøge Nike engang imellem og følge lidt med. Derfor er det også vigtig for mig at finde en person som er indstillet på at samarbejde med mig og opdatere mig jævnligt. Hun er mit kæreste eje, mit lille hjertebarn, så det vigtigste for mig er at hun får det godt!

Nike er sund og rask og har aldrig fejlet det mindste. Hun går med sko på for.
 
 
 

[Udlån/Udleje] PERFEKT ALLROUND HOPPE SØGER RYTTER!

Den perfekte rytter til Nike er min. 16 år, bor i Aalborgområdet, har erfaring med unge heste og har lysten til at ride skovtur, dressur og evt. spring. Rytteren må meget gerne have lyst og evner til at uddanne Nike videre, men dette er ikke et krav. Rytteren skal ride på hestens primisser. Nike rides nemt med sæde og ben og det er meget vigtigt for mig at, finde en der rider med rolige hænder.
Da jeg i låneperioden er på SU, skal låner være indstillet på at betale alle udgifter med undtagelse af den årlige vaccine og ormekur. Jeg skriver lånekontrakt med låner, så vi begge har sikkerhed i det.
 
 
 
ID: HST 158475
F: Jedi af Søndergaard
Frederiksborger
M: Donna
Oldenborg/ fuldblodsblanding
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 januar 2015 kl. 20:41, og har været vist 78 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider