Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lucky Lime

Billede
Billede
(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 17 år 
 180 cm
 Brun
Grundet tidsmangel bliver jeg desværre nødt til at sælge min dejlige Lime.

Han og jeg er kommet langt siden jeg købte ham for 4 år siden, og til trods for sin alder udvikler han sig stadig i ridningen og bliver bedre dag for dag.

Desværre har lime stået med en gaffelbåndsskade de sidste 3 md, men er nu i bedring og vi har fået grønt lys for at påbegynde et tremåneders genoptræningsforløb.
Man skal vide at dyrlægen har sagt at det var en rimelig voldsom gaffelbåndsskade og at det er imponerende at han kan komme sig så hurtigt.
På scanningsbillederne fremgår det at han heler rigtig flot, omend der jo altid vil være arvæv i senen. Derfor anbefaler dyrlægen ikke at han kommer til at bruges til spring igen, men dressur burde ikke blive problematisk. I forbindelse med sidste undersøgelse blev der bl.a. foretaget en gaffelbåndsbøjeprøve uden nogen udfald.

Før hans skade var min opfattelse af ham følgende:
Selv om Lime er en stor hest har han en behagelig rummelig gang og er let at være på. Han er taktfast og stabil i ridningen og har let ved at lave øvelser og reagerer godt for schenklen.

Til daglig red vi øvelser på LA niveau med mange sidebevægelser som han udførte flot, temposkifte i de forskellige gangarter og vi var gået i gang med traverser.

I den tid jeg har haft ham har han grundet tidsmangel kun startet stævner på klubplan, men har gjort det flot. Tidligere ejer har desuden også startet stævner på ham, bl.a. spring og langdistance, Hvilket dog med stor sandsynlighed ikke bliver relevant.
http://go.rideforbund.dk/heste/hestesøgning/vis-hest.aspx?HorseId=DRF.0004992

Han har et dejligt sind og passer godt på sin rytter.Idet han har stået stille forventes det at han er noget frisk, men han har aldrig prøvet at smide sine ryttere af, så med en rutineret rytter burde det ikke blive et problem.

Hvis man har interesse i flere informationer om Limes skade, er man velkommen til at kontakte min dyrlæge, denne kontakt skal dog varsles til dyrlægen af mig.

Ring og få en snak og mere info.
Jeg træffes bedst på mobil efter kl 17
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 0004992
208333200004992
F:   Link
DVE 266
(DV DK)
M: Lugi Nor
DS 11135
(DV DK)
MF:   Link
DVE 366
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Kørsel: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 09 juli 2015 kl. 23:13, og har været vist 12094 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider