Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lancelot

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 17 år 
 170 cm
 Rød
Smuk fuksrød vallak på 14 år med et roligt sind. Han er frisk og cool i de fleste situationer og i den daglige omgang, men kan tændes og blive forskrækket fx hvis en hjort springer frem på tur.
Hans gangarter er middel, han er meget selvgående.
 
 
 
 

[Part] Halvpart på dejlig hest

Lancelot (Lamse) er en fantastisk fuksrød vallak på 14 år. Han er den største nussetrold og man falder for hans personlige charme og lysten til at gøre alt for mad.

Lamse kan som sagt motiveres til rigtig mange ting med en godbid, han er samarbejdsvillig og selvgående. Beder du ham om at gå frem går han frem til du beder ham om at stoppe.

Uddannelses mæssigt er redet i Dressur indenfor: Akademisk, centreret ridning, BBH og klassisk dressur. Så det skal være den type ridning og undervisning du er til. Han kan sine versader/travers og renvers i skridt og trav, og er trænet i at søge frem når man giver efter i hånden og slipper vejrtrækningen. Der er ingen forventninger om, at du er verdensmester, så længe du gerne vil lære og udvikle dig. Lamse er også trænet i fra jorden og elsker horsemanship/parelli eller lignende, specielt hvis du har en godbid i lommen:-)
Lamse er ikke blevet sprunget længe, men med en rytter, der hjælper ham i topform og har en fornuftig indstilling til spring, er han en dygtig springer, der selv søger springene.

Han står opstaldet i en hyggelig stald med lille ridehus og ny stor udendørs ridebane på vej. Vi elsker at drikke kakao og snakke til vores ører er ved at falde af.

Det koster 350kr om måneden pr ugedag, dvs 700kr for 2 dage, 1050kr for 3 dage osv. Du skal mindst kunne ride to dage om ugen.

Lamse skal ses, han er gudesmuk:-)

skriv en pb for oplysninger om tlf. på hans søde ejer Lene
 
 
ID: HST 158209
Dressur: Talent
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 28 december 2014 kl. 19:11, og har været vist 1937 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider