Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Amarilla

Video
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 12 år 
 170 cm
 Brun
Let, langbenet og elegant dressurhest sælges.

REN I RØNTGEN!!!

Amarilla er klar til start i LA2 dressur, men har kapacitet til meget mere. 3 gode, taktfaste og energiske gangarter, med et godt rygsving. Går for lette schenkler, er fremadsøgende og har nemt ved det sideførende arbejde. Hun er sød i stalden og under transport. Nem at læsse i trailer og kan rides alene på tur. Står roligt i trailer, både under kørsel og ved ventetid.

Hun blev tilredet som 4-års og blev trænet i knap 2 år. Startede i egnethedstest og DRF Championat med pæne resultater og var nået LA niveau i dressur, hvorefter hun fik ufrivillig pause pga. ejers sygdom. Hun gik som selvskabshest fra 2010 indtil efteråret 2013, hvorefter hun blev sat i træning igen. Hun var nem at komme i gang med og nåede hurtigt op på sit tidligere niveau. Hun er hovedsageligt trænet i dressur, men har også deltaget i miljøtræning, alene- og fællesture i terræn og en smule springning.

Amarillas far er A-hest og placeret i S-dressur. Hendes mor er placeret i M dressur og hendes morfar var A-hest i både dressur og spring. Han har placeringer i S springning og dressur. Hendes søster, med føl fra 2014, kan ses.

Det er en tung beslutning at sælge en hest man selv har avlet og redet op, men jeg synes at Amarilla fortjener et godt hjem, med en dygtig rytter, der kan udnytte hendes potentiale. Det kan jeg desværre ikke pga. rygproblemer.

Amarilla er passet med smed og vaccinationer. Røntgenundersøgt 20. november 2014. Hun sælges langt under markedsprisen ved hurtig handel.
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 208333DW0505947
F:   Link
DVH 682
(DV DK)
M: Alpin Nexen
DS 10287
(DV DK)
MF:   Link
DH 355
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 08 december 2014 kl. 12:41, og har været vist 2409 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider