Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Florisco

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Hingst
 7 år 
 167 cm
 Broget
Florisco er efter den tyske hingst Floriscount, der trods sin unge alder allerede markerer sig som far til flre godkendte hingste.

Selv er Florisco udnævnt til årets unghingst hest i 2013, og blev bl. kåret med beskrivelsen: "Ædel og vellinieret hingst af særdeles god type. Passende dybde og middel bredde. Kønt hoved. Velformet hals. God skulder, manke og overlinie. Velformet kryds. Lemmerne jævnt føre, lidt fransk for. Bevægelsen er god og taktfast i skridt og trav. Rummelig i galop."

Florisco har pinto Elitehingsten Playboy til morfar, der vandt materialeprøven i 1997 med samlet set 843 point og bl.a. 9 i skridt, 8 i trav, 9 i galop og 10 i ridelighed ved fremmedrytter.

På morsiden findes endvidere Elitehoppen Chroma, der foruden at være udnævnt til årets pinto i 1998 og er kåret med bl.a. 9 i skridt, 8 i trav og 8 i galop, ligeledes er mor til vallakken Blue Boy, der i dag går international dressur under Carina Navermann Torup.

Florisco?s mor Chromini har fået 5 afkom, hvoraf det er blevet til 3 godkendte hingste og 2 hovedstambogs-hopper. Chromini er ligesom hendes far Playboy og mod Chroma udnævnt til Elitehoppe.
 

[Bedækning] Stor velgående pinto hingst

Betalingsbetingelser:
1. rate på 1.250 kr. incl. moms forfalder ved første inseminering.
2. rate på 1.875 kr. incl. moms forfalder efter 70 dage.

Opstaldning:
Sker for ejers egen regning og risiko. Dyrlæge rekvireres kun efter aftale med hoppeejer, dog med den undtagelse, at dyrlæge bliver tilkaldt for ejers regning ved akut sygdom. Hopper kommer på fold alene med mindre andet er aftalt.

Bedækningsmetode:
Inseminering (både fersk- og transportsæd).

Transportsæd:
I 2008 indgik vi en aftale med en landsdækkende distributør om levering af transportsæd direkte på modtagerens adresse. Vi kan derfor tilbyde transportsæd leveret på modtagerens adresse mandag, onsdag og fredag i tidsrummet 8 - 12. Sæden vil blive afsendt fra HC heste aftenen før.

Bestilling af transportsæd fra hingste opstaldet hos HC Heste kan ske søndag, tirsdag og torsdag i tidsrummet 7.30 - 10.
Pris: 3.125,00 DKK
 
 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: PIH 126
208333201003475
F:   Link
DE433330463305
(OS DEU)
M: Chromini   Link
EHPI 4
(PI DK)
MF:   Link
EPIH 18
(PI DK)
Dressur: Talent
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 18 november 2014 kl. 13:49, og har været vist 3373 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider