Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Iberia S 3

Billede
Billede
Billede
Billede

(R.I.P.)
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 1997
 170 cm
 Brun
Iberia, som i daglig tale hedder Ib, er en hoppe jeg har ejet i 5 år. Hun er en helt fantastisk hest med et super sind og hovedet er virkelig godt skruet på.

Inden jeg fik hende har hun gået berider elev prøven og bestod med sin rytter. Hun har også gået masser af dressur klasser med forrige rytter og har høstet utallige placeringer.

Ib har været en suveræn lærehest for mig. Desværre havde vi kun en meget kort ride karriere, da hun fik en skade, som gjorde at hun blev erklæret uanvendelig som ridehest.

Til gengæld var vi så heldige at vi nåede at have hende i 5 år alligevel, hvor hun skænkede os to fantastiske føl, der ligesom deres mor har et fantastisk sind, og er meget viljestærke.

Ib vil altid være en hest, der er i mit hjerte. Hun er en af de eneste heste jeg har haft, hvor jeg har turde at sætte mig op uden sadel og hjelm, og så bare ride derud af, også selvom hun havde stået stille i flere måneder. De sidste år vi havde hende, nød hun bare livet som fold hest, og kom med på små skovture, når hendes ben kunne holde til det.

Der findes ingen heste som hende, og jeg tror aldrig at jeg kommer til at møde en hest, der er så godmodig, som hun var.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: DE351510610497
9709051
F:
DE351510019990
(RS DEU)
M: Goldika
DE343430737080
(RL DEU)
MF:
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 20 januar 2015 kl. 17:31, og har været vist 197 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider