Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Casilla Kildebæk

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 10 år 
 163 cm
 Brun
Efter lange overvejelser har jeg beslutte at sætte min ridehest og avlshoppe Casilla Kildebæk (daglig tale Sille) til salg, idet jeg desværre ikke har tiden og økonomien til flere heste i øjeblikket.

Sille er tilredet forår 2012, som 5 års grundet sen udvikling. Hun gik efterfølgende stationsafprøvning i efteråret og blev kåret RDH med 8 i helhed og følgende beskrivelse: Ædel, feminin og harmonisk hoppe. Velbalanceret galop. God springning.

Sille er en følsom hest, der kræver en nemsom hånd og god tid til opbygning af tillid. Hun kigger lidt, men er altid styrbar og har aldrig smidt sin rytter af. Hun har periodevis stået en del stille pga. drægtighed, rytters to graviditeter samt travlhed med studie og fuldtidsjob. Det er dog aldrig et problem at sætte sig op og ride en tur i skov eller på banen efter hun har stået et stykke tid. Grundet ovenstående er hun derfor heller ikke aldersvarende uddannet, men er startet i LC på klubplan i dressur og spring, samt enkelte klasser i ULC og LB* på disstrikplan.

Sille har fået 3 føl, efter Heinsgårdens Christa i 2014, efter Churchill i 2016 og efter Chico's Boy i maj 2017. Ifolet ved 1. forsøg alle 3 gang ved både frost og fersk. 2 sidstnævnte ankom kan fremvises ved interesse.

Da Sille trives bedst i rolige omgivelser vægtes det højt at hun kommer et sted hen med enten en lille stald, løsdrift eller udebokse, Ved større staldforhold, hvor mange heste trækkes ind og ud har hun tendens til at stresse.
 
 

[Salg] Springbetonet ride/avlshoppe

Rødt pas, passet med alt.

Sælges som avls-/ride-/hyggehest, men er stævnevant og kan læsses af én person. Sælges fra november medmindre hun sælges sammen med føl fra i år (samlet pris kan oplyses ved interesse).

Livsforsikret for 25.000 kr.

Ingen udlån/afbetaling.

Privat salg uden moms

Pris: 38.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333DW0708925
F:   Link
DVE 497
(DV DK)
M: Candi Søndertoft
9505381
(DV DK)
MF:   Link
DVH 511
(DV DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 28 maj 2017 kl. 14:31, og har været vist 2494 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider