Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Attention

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 8 år 
 160 cm
 Brun
Unik unghest sælges.

Nu er det blevet tid til at Attention skal videre til sit nye hjem.
Attention er 5 år gammel og måler 158-160 cm.

Super smuk glansbillede, virkelig en smart lille model der traver super fint.

Attention har været redet ca. en måned og forbedrer sig hver eneste dag. Han går bare til enhver opgave med et nysgerrigt sind. Han mangler selvfølgelig stadig en del, men søger efterhånden selv hånden og arbejder villigt, han vil gerne ligge ret højt i nakken, men vi arbejder meget på det og han gør fine fremskridt.

Attention er en yderst sensibel hest, som virkelig finder en ven og leder i sin rytter, og derfor sælges han også kun til et blivende hjem med en erfaren rytter som ikke kun vil se en hest i ham, men vil behandle ham som en ven.
Han er en en-mands hest, som virkelig knytter sig. Han vrinsker og er simpelthen så hengiven, men bliver forvirret hvis mange forskellige håndterer ham i nye situationer. Men lige så sensibel som han kan være, lige så cool kan han også være. Under rytter er han bare så flink, han venter på opgaver, men brokker sig aldrig. Kan rides af alle med ungheste erfaring, er super flink.

Han er redet i alle 3 gangarter og indsprunget. Video er fra 1. og 2. gang han ser spring, han stoppede ikke en eneste gang og sprang bare hvad han blev styret på. I løsspring springer han også alt og viser bedre og bedre teknik for hver gang. Han vil uden tvivl kunne nå langt her, med en rytter der kan vise vej.

Gangartsmæssigt bevæger han sig som en stor hest, og mangler derfor også stadig en del balance, både trav og gallop er over middel, han viser en middel skridt under rytter.
Attention kan rides både ude og inde og på tur. Han er ikke påvirket af at være alene, eller situationer hvor andre heste forlader hallen mv. Han går på fold i stor flok og er nem at hente og tage ind. Kan sagtens opholde sig alene i stalden, også længere tid i boksen.

Han er let at håndtere i alle henseender, går direkte i trailer - kan læsses af en person, er ikke bange for trafik, hunde mv.

Attention er en hest som skal lære sine mennesker at kende, og derfor frabeder vi useriøse fremvisninger, vi har ladet Attention styre tempoet i hele tilridningen, han er ikke blevet presset til noget som han ikke har været klar til, og sådan ønsker vi os også at han skal trænes i fremtiden.

En perfekt junior hest til dig der vil ''lave'' din egen konkurrence hest som kommer til at skinne!

Vi ønsker at finde Attention det helt rigtige hjem og forbeholder os derfor ret til at vælge mellem eventuelle købere.
Sælges nu til meget nedsat pris, da jeg ikke længere har en rytter til ham og simpelthen ikke selv har tiden. Han rides pt omkring 1-2 gange i ugen og arbejder også lidt i longe. Er sød selv om han står stille længe ad gangen.

Han er efter Aljano, men med grønt pas. Er startet på vaccinations program og er selvfølgelig passet med smed og massør.

Rytter på springvideo måler ca 170, rytter på dressur video måler 164 cm.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 158111
F: Aljano
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 26 april 2015 kl. 18:18, og har været vist 8022 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider