Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Isolde

Billede
Video
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 20 år 
 167 cm
 Brun
Isolde er en dame på 18 år som rigtigt gerne vil på skovtur, Vi får desværre ikke redet ret meget og søger derfor en person der har lyst til en frisk tur i skoven mindst 1 gang om ugen. Isolde er god som dagen er lang, meget velopdragen, helt sikker i trafikken (adgang til skoven ad egen markvej) og et rigtigt nussehoved. Hun har kunnet meget på dressur og springplan, men har haft en skade med tidligere ejer, så det er kun skovture der gælder. Ikke mange slår Isolde i hendes fremadgående skridt og hun har en lækker galop, der dog godt kan gå lidt stærkt:-) Isolde tager selv styringen hvis ikke du gør det, så derfor skal du være rutineret, men når man først kender hende og hun kender dig, så er hun en forudsigelig og rolig hest, med sin grundridning i top.

Isolde bor på en lille fritidslandbrugsejendom på nordsiden af Græsted/Aggebo Hegn, få kilometer fra Græsted, hvor vi kun har egne marker mellem skoven og gården. Det er også muligt at ride rigtigt lange ture, ved at kombinere Harager Hegn, Valby Hegn og sågar Gribskov. Det er hun dog ikke helt i form til endnu.

Hestene står i løsdrift og vi arbejder stadig på at optimere. Vi har ikke ridehus eller bane, men vores nye søde nabo har allerede inviteret os til at bruge deres bane og vi påtænker at lave vores maskinhus (14x21) om til ridehus, hvor der kan være en lille volte eller til jordtræning på dårlige vejrdage.

Isolde trives i sin lille flok med 2 shetlændere og en lusitano som skal fole her midt maj 2016. 
 
 
 

[Part] Frisk skovturshest

Du må ride så meget du vil, bare du rydder op efter dig i stalden når du har været her og så koster det 300kr/mdr. Vi sørger selvfølgelig for smed m.m.
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: DS 13654
208333199705972
9705972
F:
DH 486
(DV DK)
M: Kraka
DS 8008
(DV DK)
MF:
DVE 247
(DV DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 25 april 2016 kl. 18:04, og har været vist 1702 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider