Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Isolde

Billede
Video
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 20 år 
 167 cm
 Brun
Isolde er en dame på 20 år som rigtigt gerne vil på skovtur, Vi får desværre ikke redet ret meget og søger derfor en person der har lyst til en frisk tur i skoven mindst 1 gang om ugen. Isolde er god som dagen er lang, meget velopdragen, helt sikker i trafikken (adgang til skoven ad egen markvej) og et rigtigt nussehoved. Hun har kunnet meget på dressur og springplan, men har haft en skade med tidligere ejer, så det er kun skovture der gælder. Ikke mange slår Isolde i hendes fremadgående skridt og hun har en lækker galop, der dog godt kan gå lidt stærkt:-) Isolde tager selv styringen hvis ikke du gør det, så derfor skal du være rutineret, men når man først kender hende og hun kender dig, så er hun en forudsigelig og rolig hest, med sin grundridning i top.

Isolde bor på en lille fritidslandbrugsejendom på nordsiden af Græsted/Aggebo Hegn, få kilometer fra Græsted, hvor vi kun har egne marker mellem skoven og gården. Det er også muligt at ride rigtigt lange ture, ved at kombinere Harager Hegn, Valby Hegn og sågar Gribskov. Det er hun dog ikke i form til lige nu.

Hestene står i en ny lækker løsdrift og vi arbejder stadig på at optimere. Vi har ikke ridehus eller bane, men vores nye søde nabo har allerede inviteret os til at bruge deres bane og vi påtænker at lave vores maskinhus (14x21) om til ridehus, hvor der kan være en lille volte eller til jordtræning på dårlige vejrdage.

Isolde trives i sin lille flok med 2 shetlændere, en lusitano og vores anden gamle DV på 24 år. 
 
 
 

[Part] Frisk skovturshest

Vi forventer at du har god erfaring med at ride, da Isolde ikke er en begynderhest og da der ikke kan forventes at vi er der hele tiden, regner vi med at du er tryg ved og kan håndtere en flok heste og de situationer der opstår deraf. Tætteste offentlige togforbindelse er Græsted og der går ingen busser og det er derfor besværligt at komme med det offentlige, så egen bil er næsten et must og du skal være min 18 år.

Pris 300 kr/md
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: DS 13654
208333199705972
9705972
F:
DH 486
(DV DK)
M: Kraka
DS 8008
(DV DK)
MF:
DVE 247
(DV DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 17 juli 2017 kl. 13:29, og har været vist 3642 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider