Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pilipino

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 13 år 
 163 cm
 Mørkebrun
PILIPINO født 2/4 2004
Meget velbygget DH hoppe e. Kermos White Talisman DVH 687 DK DV, mf: Robin DVH 576 DV.
Brun med tre hvide sokker og blis, 163 cm.
Pilipino blev kåret i DH i 2006 med beskrivelsen: En harmonisk velmarkeret og smidig hoppe med særdeles god trav og galop. Hun er en hest, man lægger mærke til, og især skal hendes indundersiggribende, taktfaste og flyvende trav fremhæves. Hun er meget velbygget med en naturlig flot holdning og et fantastisk udtryk.

Pilipino er en meget kærlig hest med et super temperament både i stalden, på folden og på ridebanen. Vi har benyttet Pilipino som avlshoppe (3 føl), og som selskabshest, og har desværre aldrig fået redet hende til. Men de perioder, vi har arbejdet med hende i longe og ved hånd, har hun vist sig at være lærenem og samarbejdsvillig ud over det sædvanlige. Egenskaber, som hun også giver videre til sine afkom. Hun vil helt sikkert kunne blive en rigtig fin ridehest.

Pilipino er trailervant og er særdeles robust. Vi har kun haft dyrlæge til hende, når hun skulle vaccineres!
Som avlshoppe er Pilipino eksemplarisk, hun har aldrig haft komplikationer ifm foling og passer på sine føl uden at være hysterisk. Den perfekte mor.

Pilipinos far Kermos White Talisman er efter den legendariske tyske hannoveranerhingst Weltmeyer. Talisman opnåede en kort og meget succesfuld avlskarriere i Danmark, før han blev solgt til Norge, i dag benyttes han som avlshingst i Schweiz. Se video med Talisman her: http://www.youtube.com/watch?v=U8Dg2E6NHWs

Pilipinos mor, Tikita RDS er efter dressurhingsten Robin DVH 576, der har opnået flotte resultater i kür. Robin var med i top 10 i Dansk Varmblods samlede dressur indeks i 2009. Det indeks, der udtrykker hvilke dressurbetonede hingste, der har stået for den største avlsfremgang I Danmark. Pilipinos mormor Tosca DH er sølvmedaljehoppe og blev kåret med 9 i helhed. Vi har avlet en halvsøster til Pilipino, som blev solgt til en dansk dressurrytter for 85.000 kr. Og det har været nemt at afsætte hendes afkom til gode priser. Video kan ses på nettet. .

Prisen er sat ned pga personlige forhold. Ved hurtig handel er jeg villig til at gå yderligere ned.
PRIS: 13.000 kr.

Video kan sendes
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW0401553
F:   Link
DVH 687
(DV DK)
M: Tikita
9904799
(DV DK)
MF:
DVH 576
(DV DK)
Dressur: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 28 februar 2017 kl. 21:17, og har været vist 13344 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider