Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chester

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 13 år 
 145 cm
 Lys skimmel
Chester er en super rolig vallak fra 2004. Hans gangarter er middel og springer som en drøm. Han er en virkelig god allround pony og er super til at omstilles sig den rytter der sidder på ham. Han har et roligt temperament og elsker nusse :-)
 
 
 
 

[Part] Rytter søges til sød kat. 1 pony

Part søges i ledøje

Lidt info om Chester
Chester, 11 år, connemara blanding og 144 i stang.
Chester bruges til lidt af hvert. Han elsker selv spring og HMS. Men rides også i dressur og skoven, både med og uden bid. Han er en lidt reserveret type, som forlanger tillid og respekt fra sin rytter. Man får INTET forærende hos Chester. Med det menes der at, Chester kan sagtens gå super fint i dressur, men stilles der krav om dette, kræves der noget erfaring fra rytter. Chester er dog også en super begynderpony, da han har et super fornuftigt hoved og er meget loyal. Han kan sagtens rides på tur alene, men er lidt mere opmærksom. Han håndteres til daglig af mine døtre på 10 og 13 år. Har ingen unoder på stald, hverken tigger eller bider/napper. Men ponystædighedsgenet findes da en gang imellem ??

Vi søger en part der nyder samvær med hesten. Det er vigtigt, at du ikke har travlt i hverdagen og stresser omkring hesten. Der vil umiddelbart ikke være mulighed for spring, men det kan vi snakke nærmere om.
Om du rider ld eller la er ikke det vigtigste, men du skal være villig til undervisning, såfremt det findes nødvendigt.
Du skal være pålidelig, tage ansvar og passe godt på Chester samt hans udstyr.
Er du under 18 år kræves der fuld forældreopbakning!
Stævner er en mulighed, men Chester har været meget angst for trailere, så der skal påregnes noget arbejde med dette. Dog trænes der meget med det allerede, og vi er godt på vej ?
Der vil være krav til højde og vægt, men det kan vi snakke nærmere om.

Chester står opstaldet med fuldpas, så der skal ikke ordnes boks, foder eller andet, kun hygge og ridning ? der er ingen baner eller ridehus på stedet, men dette findes indenfor få minutters skridt af grusvej. Denne vej er ikke særlig trafikeret og sikker at færdes på. For at kunne benytte facilliterne (baner og ridehus) skal man være medlem af rideklubben, LØSR. Dette koster omkring 450kr på årsbasis. Rideklubben afholder flere stævner om året og undervisning er også muligt. Skoven ligger ca 15-20 min. skridt fra stalden, via cykelsti.

Pris for parten afhænger af antal dage, så det kan vi aftale nærmere. Send gerne pb ved interesse :)
 
 
HesteData Google
ID: 208333200408410
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 09 juni 2016 kl. 15:41, og har været vist 591 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider