Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Casanto

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 8 år 
 175 cm
 Brun
Casanto er den dejligste, mest kærlige store dreng, et rigtigt nussehoved. Han bliver altid glad når man kommer, og kommer straks hen til leddet når man skal hente ham på fold.

Han er fem år, og en stor dreng på 175 i stg. Han er blanding af Dansk Varmblod og Holstener. Han er godt bygget, har fået mange komplimenter for bl.a. hans lange ben. Han har et dejligt udtryk, ser altid glad og nysgerrig ud.

Ridemæssigt er han ikke kommet så langt endnu. Jeg købte ham for lidt over et halvt år siden, hvor han var blevet tilredet ved forrige ejer, og havde gået i løsdrift og hygget sig i et år hos hende jeg købte ham af. Straks da jeg havde købt ham begyndte jeg ridningen, det gik som en leg, han er ualmindeligt lærenem og nyder tydeligvis at blive redet. Han kan rides uden problemer i skridt, trav og galop. Nu arbejder vi på at få ham til at søge frem og ned, hvilket går rigtig fint i skridt og galop, i trav er han lidt mere anspændt, men det kommer stille og roligt, og når han løfter ryggen og går korrekt på biddet har han er skøn trav. Han kræver noget arbejde før han kommer i tip-top form, men han har alle forudsætninger for at det kommer til at gå nemt, da han virkelig har lysten.

Han er tilpas frisk, uden på nogen måde at være vild. Han kan godt kigge på nye ting eller et skræmmende, flagrende stykke plastik, men han hverken løber, bukker eller stejler, det har han aldrig gjort, han laver kun et hop/spjæt og står oftest stille imens. Jeg har trænet ham både på galopbane, hvor han er fuldt styrbar endda i rask galop, nem at stoppe igen, eller korte ned i tempo, samt på almindelig dressurbane, og netop anlagt springbane. Da vi første gang kom ud blandt de mange farverige spring kiggede han lidt, men inden træningen var slut, kiggede han slet ikke mere, og vi havde endda sprunget 5-6 små spring, for første gang med rytter, hvilket han tog super flot. Jeg har også haft ham løssprunget, hvor han viser stor lyst, han tog selv tre runder i træk uden nogen form for guidning, det syntes han var super sjovt.

I stalden er han sød og rar, opmærksom på hvad der foregår omkring ham. Han elsker at blive striglet og nusset, og bliver helt salig og laver grimasser hvis man masserer ham på bagparten. Han er bare helt igennem en skøn og kærlig hest, som knytter sig meget, og hurtigt til sin ejer. Jeg er utrolig glad for ham, men jeg har ikke den tid han fortjener, og jeg synes det er synd hvis han ikke bliver holdt ordentligt i gang, da jeg er overbevist om at han kan blive en rigtig fin konkurrencehest hvis man har lyst til dette.
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 157743
F:   -  
Holstener
M:   -  
Dansk Varmblod
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 19 september 2014 kl. 18:16, og har været vist 1427 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider