Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kjølens Fabel

Billede
Video
Video
Billede

 New Forest  
 Vallak
 17 år 
 140 cm
 Brun
Fabel er en fantastisk førstegangspony / lærepony / all-roundpony. Vi købte Fabel for 1½ år siden til vores datter. Desværre er vores datter alt for hurtigt blevet for lang til ham, og vi har efter lang tids overvejelse besluttet os for, at hun skal videre til 1'er pony.

Fabel har været perfekt for vores datter i både spring og dressur, da han har meget erfaring og er til at stole på. Hun er gået fra at springe bom på jord til LB** på distriktsplan og LA** til springundervisning.

Vores datter har modtaget ugentlig dressur- og springundervisning på Fabel, men da hun er mest til spring, har hun aldrig rigtig nået at stille stævner i dressur. Fabel blev til gengæld mest redet i dressur hos sin forrige ejer, så han kan alle ponyøvelserne til LA. Fabel har også 2 gange med forrige ejer været med for New Forest i "Det store hesteshow" på Roskilde Dyreskue. Han har også tidligere startet military.

Fabel er rolig af sind, så han er nem at omgås. Han elsker at blive nusset, og han står stille på staldgangen, under klipning osv. Fabel er også nem at tage med i byen. Han kigger ikke og bliver ikke bange for noget.
Fabel er en sund og robust pony, og har så vidt vi ved aldrig fejlet noget. Der var absolut ingen anmærkninger på handelsundersøgelsen, vi fik foretaget for 1½ år siden (kan fremvises). Han er meget rolig på fold og kan gå med både vallakker og hopper.

Vi er åbne for bud, da vi gerne vil have ham solgt inden vinteren.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: NFV 18
0007629
DE410100798000
F:
NFHR 124
(NF DK)
M: Roløkke Feodora
NF 1479
(NF DK)
MF:
NFH 38
(NF DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 05 november 2014 kl. 20:23, og har været vist 2721 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider