Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nødelunden's Cantaluppi

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 166 cm
 Brun
Cantaluppi er en helt igennem fantastisk hoppe i sin bedste alder. Hun er en af de heste der virkelig har personlighed. Hun knytter sig hurtigt til sin rytter, og er yderst samarbejdsvillig både fra jorden og sadlen. Hun har dejlige bløde og store gangarter, og hun er en nem hest at ride. Hun elsker at lave noget, og er god og hurtig til at lære nye øvelse.
Vi købte Cantaluppi, for ca. 2 år siden. På daværende tidspunkt havde hun stået stille i noget tid, men hun kom hurtigt op på niveau. I det sidste år, har vi startet hende både i dressur og spring, med rigtig fine resultater. Der er altid mange fine og rosende ord og kommentarer fra dommerne alle de steder vi har været ude med hende. Hun er startet til og med Lb3, med fine resultater. Vi har primært fokuseret på dressuren, da det er her hun virkelig kan nå langt, men vi har også trænet hendes springevner, da hun elsker at springe. Til træning med spring på LC niveau. Til stævner er hun startet til og med LD niveau.
Hvis du leder efter den perfekte overgangshest, som er 100% mentalt og fysisk klar til at starte stævner, eller bare har brug for en rolig stabil hygge/dressurhest, så skal du komme og møde Cantaluppi!
Også fra jorden er Cantaluppi utrolig nem at have med at gøre, hun er nem at læsse, køre med, strigle, longere og have med ude.
Desuden kræver det ikke meget, for at hun trives godt. Vi har gjort os nogle erfaringer, og er kommet frem til, at det bedste for hende, er daglig motion, på fold hver dag, og beskæring jævnligt.(Hun har gået uden sko i det sidste år). Alt i alt, er hun den nemmeste og roligste hest at have med at gøre!
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333200302055
F:
DVE 634
(DV DK)
M: Falkenhus´s Rapsodi
9407462
(DV DK)
MF:
DH 418
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 05 oktober 2014 kl. 08:17, og har været vist 3189 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider