Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Haffe

Billede
Billede
Billede
Billede

 Haflinger  
 Vallak
 15 år 
 144 cm
 Gul
----- Halvpart søges. Esbjerg -----

 
 
 
 

[Part] Dygtig spring og dressur pony Esbjerg

----- Halvpart søges. Esbjerg -----

Jeg må desværre indse at jeg ikke har tid til min skønne pony på fuldtid som jeg plejer, derfor søger jeg en sød pige (dreng/voksen) der vil give min lille guldklump en masse kærlighed!

Da jeg nu har været uheldig med de sidste to, ser jeg gerne man er til at stole på, er man under 16 skal der være fuld forældreopbagnin.

Haffe er virkelig sød på stald og under ridning, han kan håndteres uden problemer og kunne ikke finde på at lave unoder af nogen art. Han er en dygtig lille pony(144cm), kan de fleste øvelser i dressur og mere til, men da han er redet som springpony er de ikke finpusset. Let ridelig, meget rolig på tur og nem at springe. Mulighed for stævner.

Har ikke de store krav om ridning bare han bliver motioneret, og i har det hyggeligt sammen. Dog ser jeg gerne at grund ridningen er på plads og der kan rides til biddet i skridt trav og galop, altså LC LB- nivo.

Da jeg går i 3.g mangler jeg en der vil passe ham fast 2 gange i ugen derudover ville det være rat med en der var lidt fleksibel og kunne have mulighed for at tage ham hvis jeg ikke kan nå det.

pris 500
 
 
ID: HST 157668
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Bryndumdam
Senest rettet 09 september 2014 kl. 13:18, og har været vist 421 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider