Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rosenberg's Wild Cat

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Hoppe
 14 år 
 123 cm
 Broget
Rosenberg's Wild cat - eller Cady som hun bliver kaldt i daglig tale, er en perfekt pony til rytteren som mangler en frisk allround pony eller blot en selskabspony. Jeg har haft hende i 5 år, primært købt som selskabshest, da hun uden problemer kan stå alene, men trods min højde på 164 cm har jeg også haft mange gode ridestunder på hende.

Cady er en rigtig god allroundpony og kan både springe (jeg har selv forsøgt op til 60 cm), ride lidt basal dressur og så elsker hun at ride i terrænet. Hun er 100 % trafiksikker. Cady er tidligere også blevet redet i Mounted Games, og har også god erfaring inde for det, hvor hun vender på et splitsekund.

Cady er for den mere erfarne rytter, da hun i starten godt kan prøve en af, så det handler om at kunne sætte hende på plads fra start. Hun er derfor ikke den optimale børnehest.

I sommeren 2014 havde vi desværre nogle hosteproblemer med hende, og hun fik konstateret astma, som dog er under betydelig forbedring. Hun har derfor heller ingen alvorlige mén af det i dag, men selvfølgelig gavner det hende klart mest at være ude mange timer i døgnet.

Cady sælges på grund af tidsmangel da jeg har for travlt med mit studie.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200307405
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 05 august 2017 kl. 01:47, og har været vist 5692 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider