Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lady A.M

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 9 år 
 147 cm
 Mørk skimmel
NYT! Video

RØDT PAS FRA DSP

Glansbillede til den kvalitetsbevidste rytter

Skøn hoppe med prima brugs- og avlsafstamning udbydes nu til salg.
Lady A.M er en 6 års hoppe på 147 cm med sko. Lady er ikke bare en pony, hun er en ven for livet.
Hun er den rareste dame i stalden, hun elsker al menneskelig kontakt og vi ser hende kun med ørerne fremme. Hun har det venligste gemyt og er sådan en hest man bare ikke kan få nok af, men kun kan elske. Hun vil blive hele familiens kæledække. Så snart hun kender dig tager hun altid imod dig med vrinsk og kærlighed.

Hun er problemfri i alle henseender, du kan ride hende overalt og er præcis den samme hest om hun går hjemme på banen alene eller på opvarmning blandt 10 andre heste. Hun er fuldstændig ukompliceret at have med i byen, kan læsses af en person, er ikke bange for trafik og håndteres af alle. Kan kigge og pruste, men reagerer gerne ved at stille sig til at kigge og kan så gå forbi alle de farlige ting.

Ridemæssigt er Lady ikke alderssvarende uddannet da hun har gået med føl hos avler. Hun er rigtig flink, men grundet uddannelsesniveau kræver hun en rytter med rutine. Hun er teknisk at ride, på ingen måde dum eller lignende, bare uerfaren. Hun er super stabil under rytter, bliver ikke bange for noget som helst og lystrer benene super godt. Er stort set klar til at gå sine LC-klasser og med en dygtig rytter vil hun også hurtigt være klar til de højere klasser, hun mangler en del i gallop endnu, men rykker sig fra gang til gang, det er blot et spørgsmål om styrke. Lady er begyndt at snuse til lidt dressurøvelser og er meget lærenem, men skal fortsat uddannes godt. Virkelig en kvalitetspony til rytteren der kan og vil uddanne sin egen top pony.
Lady er en oplagt kombi-pony - springer med kæmpe overskud og er SÅ ærlig, kan blive lidt vågen i spring, men ikke på en dum måde.Er også et oplagt emne til spring, hun har en fed gallop og elsker fart og sjov samme tid med at hun bare er super styrbar. Hun er sprunget under rytter og tager opgaven med godt mod, er ikke bange for noget. Har stort kapacitet, springer lige nu 1 gang i ugen og allerede første gang sprang hun bane på 60-80 cm. Spring video kan fremsendes.

Kan gå til toppen begge veje. Afhænger helt af hvad rytter vil.

Lady har været ude at gå et par små stævner hvor hun senest har gået til over 70% og taget både 1. og 2. pladsen i hendes klasse. Fik 8 i gangarter og det var kun 5. gang rytteren sad på hende. Stævne video er fra denne dag.
Lady er i fuld ridning, bliver kørt til hal, redet i al slags vejr, er med på tur både alene og med andre og fortsætter med stævner så længe hun er her.

Gangartsmæssigt er Lady rigtig fint med, hun har 3 super regulerbare gangarter som desuden alle er udviklingsbare.

På tur er Lady bare en Lady - ørerne helt fremme, nysgerrig og fyldt med gå-på-mod. Bliver ikke bange for noget, kigger bare mens hun fortsætter forbi alle de farlige ting.

Afstamningsmæssigt er her både en prima avlshoppe til at avle brugsponyer, men også en brugspony i sig selv. Far er Dressman II som er helbror til Dressman I som har formået at vinde Europamesterskaberne intet mindre end 7 gange. På mor siden ser vi som morfar Mayway, fløjhingst som er solgt til Norge og blevet nr. 6 til de Nordiske mesterskaber. Både hel-og halvsøskende er fremtrædende konkurrenceponyer på den danske scene og med den rigtige rytter vil Lady uden tvivl følge trop. Hun er en pony du kan præge den vej du vil - eller naturligvis en luksus-blære skovturshest som du altid kan stole på.

 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 157515
F: Dressman II
MF: May-Way
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 26 april 2015 kl. 18:17, og har været vist 3681 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider