Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sir James Archibald Noir Jr.

Billede
Billede
Billede
Billede

 Shetlænder  
 Vallak
 14 år 
 85 cm
 Sort
Jeg har en meget sød og velopdragen shetlænder, som trænger til at komme lidt ud og gå nogle ture. Han vil egne sig rigtig godt til rideture for de mindste.

Han er en lille sort charmetrold på 12 år. Han er tilkørt og er i den forbindelse altid blevet håndteret af voksne. Han er derfor meget skikkelig. Det sidste år har han været redet en del, blandt andet af en meget dygtig lille pige, som har sørget for at lære ham at galoppere og springe med rytter. Han er let ridelig i alle gangarter.

Jamie er en pony som giver tryghed og skaber hygge. Han kan gå på tur alene og med andre - det gør ingen forskel. Han er sød og rolig på stald. Vi har aldrig haft problemer med at lade de mindste børn strigle og kæle ham. Han har aldrig stukket af, hverken i skridt, trav eller galop. Dog kan han godt sætte sin rytter lidt på prøve, når de begynder og ville styre selv i trav og galop på ridebanen.

Har du et barn, som du kunne tænke dig at give nogle skønne rideture på staldens charmetrold, så har du muligheden for det her. En oplagt mulighed for at introducere ridning på en hyggelig og sjov måde.

Der er selvfølgelig også mulighed for stævnestart, når barnet er klar. Han har gået flere LD dressurklasser og har også fået placeringer. Han har startet et par enkelte LC. Han har startet sløjfespring både med og uden trækker, med børn fra 3 år og opefter.

Jamie kan bære en rytter på op til 30 kg.
 
 
 
 

[Part] Part til de mindste

Da jeg ønsker at han skal forblive skikkelig, skal du som forældre have erfaring med heste og selv have styr på det. Så giver jeg jer muligheden for at låne Jamie helt op til 5 gange om ugen.

Som udgangspunkt koster det 75 kr. pr. gang I låner Jamie.

Jeg kan også tilbyde undervisning på hold, når barnet er klar til dette. Det kræver at barnet kan styre selv (min. i skridt, helst også i trav), kan lave parader, kan klare at ride og få undervisning i op til 60 min., samt er lyttende og opmærksom.
Undervisning på hold koster 125 kr. pr. gang.
Kan også give månedspriser, hvis dette ønskes.
 
 
ID: HST 157410
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Terrænkørsel-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 17 marts 2015 kl. 15:09, og har været vist 2015 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider