Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Blade

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pinto  
 Vallak
 16 år 
 135 cm
 Broget
Jeg har en skøn allround pony, som mangler nogle søde piger til at ride og give ham kærlighed.
Han er i sin bedste alder, stabil, rolig og trofast. Han går LC dressurstævner med ponyryttere og har sågar startet LB dressur i hesteklasse med fine procenter. Han er arbejdsvillig og godmodig. Han går også spring og springer på hjemmebane spring på 80 og til stævner springer han baner på 60 uden problemer.
Han er top tuned og i rigtig god form og går snildt ture på 2 timer, uden at blive træt.

Han er ca 135 i stang og kan bære 60-65 kg uden problemer. Han er sød, men kræver en bestemt hånd, så han kender sine rammer, da han ellers kan finde på at løbe om hjørner med sin rytter. Han er ikke typen der bare stikker af og er rigtig fin på tur også. Dog er han lidt af en kujon, som helst vil have en anden hest foran sig på tur. Dog kan han sagtens rides ud alene (når der ikke er andre heste med, så kan han sagtens gå selv..)! Han er typen der kan kigge lidt på tur, men bortset fra vandpytter, så er der ikke så meget der kan skræmme ham.
Han er trafiksikker!

Alt taget i betragtning vil han derfor egne sig godt til ponyrytteren, der er klar til at starte sine første stævner og rytteren, der ligger på LC-LB niveau, da han har kapacitet til mere, end det han går nu.

Han står opstaldet på Nederste Linievej 5 i Strøby. Skriv endelig, hvis du er interesseret. Jeg tilbyder også parter på mine andre ponyer, så se gerne mine andre annoncer også. Det er muligt at ride flere gange om ugen, så kontakt mig gerne, hvis du er interesseret, så finder vi en løsning der passer dig!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 157407
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 28 maj 2015 kl. 10:15, og har været vist 970 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider