Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vesteragers Chila

Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 17 år 
 172 cm
 Brun
Hej jeg søger en voksen og rutineret rytter, til at ride min RDH hoppe på 14 år. Hun er en mørkebrun dame med temperament på ca. stg. 172 cm.. Hun er efter Dunhill H med A-Dur som morfar, og har bestået egenhedstesten i både spring og dressur, men hendes potentiale er nok inden for dressur.

En vågen, men sød og flink hest der kræver en rutineret rytter. Hun er hoppe med stort H med alt hvad det indebærer, så du skal være god til horsmandsship og til at "dele lidt" med hende og så skal du være stabil og ansvarsbevidst.

Chila har ikke været redet regelmæssigt de sidste par år, så du skal være indstillet på at starte langsomt op, men hvis du har mod på at arbejde med en "rigtig dame" og har du erfaring med uddannelse af heste og syntes, at det er sjovt at uddanne dem til et højere niveau, så har du mulighed for at have hest som din egen samt starte stævner.

Vi bor på en mindre ejendom hvor der er ridebane. Vi er nabo til SLR, hvor der kan løses etablissementskort for 1.100 kr. halvårligt . Lystrup skov ligger ca.. 10 min. skridttur væk - så alt er i nå afstand.

Hvis du er interesseret, så er du velkommen til at kontakte mig
 
 
 
 

[Part] Rutineret rytter søges til stor RDH hoppe.

Chila bor "hjemme" ca. 10 min ridt fra Slangerup Lynge Rideklub så der er ingen udgifter til opstaldning, men du skal være indstillet på at være medlem af-/ tegne etablissementskort til rideklubben samt hjælpe til i stalden i ferieperioder ol. - og selvfølgelig passe hesten og dens udstyr de dage du rider.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 0001176
208333200001176
F:
DVH 658
(DV DK)
M: Vesteragers Cenia
RDH 4582
(DV DK)
MF:
DVE 406
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 06 august 2014 kl. 14:47, og har været vist 630 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider