Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lakota

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 7 år 
 155 cm
 Broget
Unik glansbillede udbydes nu til salg for rette hjem.

Lakota er din nye bedste ven, sød, tillidsfuld og nysgerrig med mod på nye opgaver. Han skal have lov at se dig an ? men så snart du har hans tillid er han din ven for altid.

Lakota er 4 år gammel (2010) og måler ca. 155 cm. Han er kommet her med henblik på salg, og er derfor virkelig blevet KASTET ud i tingene. Han havde intet prøvet da han ankom men har vist sig helt utrolig lærenem og tillidsfuld i alle opgaver.

Lakota er nysgerrig og lærenem og har 3 rigtig gode gangarter. Traven må fremhæves som fortrinlig ? han kan virkelig bevæge sig og hans trav er perfekt til en dressurbane. Galloppen er også rigtig god og skridten er stor og rummelig.

Han kan gå på fold med alle og indordner sig bare, respekterer hegnet og kommer dig pænt i møde når han ser dig. Han er let at skille fra flokken og tage på stald, er den samme om han er alene eller sammen med andre.
Let at håndtere på stald og står stille ved håndtering.

Nogenlunde trafiksikker, vi har gået ture ved vejen med ham og endnu ikke mødt noget som han er blevet bange for. Han er vant til små børn og gøende hunde om benene, kigger bare på dem og forholder sig fuldstændig rolig. Virkelig ukompliceret.

Det har som forventet også været fuldstændig ukompliceret at vænne Lakota til sadel og trense, det var ganske enkelt bare at sadle ham op og trække ham ud. Han går pænt rundt i longen og respekterer sin træner ualmindelig godt.
Vi har været på ryggen af ham nogle gange, hvilket han heller ikke siger noget som helst til, det er bare at kravle på skamlen og hoppe op. Han har skridtet og travet med rytter, stopper pænt og går pænt frem for signal. Tøjle/ben styring er påbegyndt og han forstår bare tingene så hurtigt. Søger hånden pænt og venter konstant på opgaver. Bliver aldrig dum men er nærmere ??behage-syg??.

Han er let at læsse, skal lige have lov at kigge lidt og går så op ? står pænt under kørsel.

Her er virkelig muligheden for at erhverve sig en rigtig dejlig hest til en god pris. Alt i alt en ukompliceret hest til den rutinerede rytter som selv vil forme en kommende stjerne.

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333201007232
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 26 april 2015 kl. 18:18, og har været vist 2287 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider