Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nyholms Kassan

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Vallak
 8 år 
 136 cm
 Brun
Nu udbydes denne lækre herre til salg for rette hjem.

En helt unik pony til den ambitiøse rytter. Virkelig en sjælden udbudt kvalitet. En rigtig gadedreng som både er fræk og udfordrende, men også bare en ven for livet.

Han er en spinkel herre, måler ca 136 cm. Kræver en lille ''fin'' rytter.

Kassan er en vallak der skal opleves. Han knytter sig helt ufatteligt til sine mennesker.
Han er sammenlagt redet ca 2 måneder, er tilredet i år og har derfor haft god tid til at vokse færdig.
Han er let ridelig for en lille rutineret rytter, han er levende og fremadgående - følsom på hånden men let at stoppe for benene. Ridemæssigt mangler han fortsat en del styrke, men arbejder rigtig fornuftigt, så det er bare ridning der skal til. Han er opmærksom under rytter og kræver en rytter med en vis rutine. Når denne rytter melder sig går ponyen hele vejen. Han er lavet af top præstationsblod og har gangarterne til at gå direkte i toppen af den danske ridesport. Er super lærenem, har let ved anspring og er stille og roligt påbegyndt sidebevægelser.

Kassan er uproblemtisk på fold - han passer sig til og holder sig fra balladen. Han er let at trække med og er en meget let model som har god respekt for mennesker. Han kan blive forskrækket og søger her sit menneske, han ''gemmer sig'' nærmest bag sin fører indtil der er sagt god for tingene. Han er upåvirket af alt udstyr, meget let at sadle op og håndtere på stald, løfter selv alle ben. Han er ikke det store nussedyr, men er rolig og klar på håndteringen.
Han er arbejdsom og klar på enhver opgave. Han er let at longere, en hest der virkelig arbejder og reagerer på det mindste vink.

En meget ædel, højtstillet og smuk dreng med en trav der sparker enhver omkuld. Han kommer virkelig af jorden og har en gang der sjældent er set hos en pony på den her størrelse. Hans gang sætter ingen begrænsninger i sporten. Hans gallop bliver bedre og bedre for hver eneste gang han rides, har virkelig en fed op-ad-bakke gallop som kun bliver bedre i takt med at han får mere styrke. Han er løssprunget og springer tårne - med hans temperament kan han også her gå hele vejen med en modig lille pige. Har sprunget med rytter et par gange og gør bare hvad han bliver bedt om.

Han går direkte i trailer og står pænt ved kørsel. Vi har gået ture med ham ved vejen og det siger han heller ikke så meget til, dog kan han blive forskrækket over blafrende ting.

Han kan ''lokkes'' til at vade over ting der er farlige og stoler meget på sin herrer, så han skal ud til nogen der vil bruge den tid på ham som han fortjener.

Vi håber at finde det perfekte hjem til Kassan inden for rimelig tid og er derfor også villig til at forhandle prisen.

Er passet med alt og er denne sommer tjekket af dyrlæge som var helt forbløffet over ponyens gangarter og der var intet at sætte en finger på. Er netop vaccineret.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333SP0904813
F:
ESPH 143
(SP DK)
M: Nyholms Jasmin
BSDH 265
(SP DK)
MF:
SPH 119
(SP DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 26 april 2015 kl. 18:17, og har været vist 6402 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider