Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Willy

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Vallak
 17 år 
 139 cm
 Rød
Willy er en charmerende og ærlig kat II pony (vallak) - 140 cm med sko - med en dejlig personlighed. Han er utrolig nem at have med til stævner, hvor han har hentet flere placeringer hjem. Han har været oppe at starte en LA1 til 63%, men har potentiale til mere, da han er meget lærenem. Er redet i alle ponyøvelserne. Willy er også blevet Distrikt 8 Mester 2013 for D-stævneryttere. Er man interesseret i spring, så har han også kapacitet til dette. Dog er der ikke blevet lagt så meget arbejde i det, da det ikke er rytterens interesse.

Willy er meget omgængelig i stalden, hvor han er det største nussehoved. Har ingen unoder. Nem at have med at gøre på fold, hvor han også kan stå selv. Går lige i trailer. På stævnepladsen er han super sød at have med, og han kigger ikke. Desuden kan man uden problemer have ham med på tur med eller uden andre ryttere.

Willy er en meget følsom og energisk pony, der skal rides med sæde og rolige schenkler; derfor egner han sig bedst til en lidt rutineret rytter. Ønsker man sig en glad og super god ven, der samtidig kan sine ting, så er Willy den rette!

Han er passet med smed (går med forsko) og vaccinationer mm. Willy er chipmærket, DRF målt og registreret som konkurrencepony i Danmark. Han stammer fra Tyskland, og har derfor tysk hestepas.

Willy sælges pga. rytters overgang til kat I pony. Sælges udelukkende til hjem med forældreopbakning og mulighed for fold!

Pris - 23.000 kr.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 157209
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 15 april 2015 kl. 13:50, og har været vist 7251 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider