Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fronerthig Addyene

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 12 år 
 151 cm
 Rød
Fantastisk allround hest sælges

Addy kan bruges til det hele og rides af alle. Er nem at sidde på og let fortil. Hun er snart klar til LB dressur og har evnerne til at nå meget længere. Hun springer med stor glæde og god teknik, er kold over for trafik samt redet både med og uden bid. Hun er super lærnem.

Hun har lige startet stævne i dressur & horsemanship / forhindringsbane / spring med en 11 årig rytter til gode procenter. Går uden problemer over plastik, bro osv. Nyder også en god og stille galop ud over markerne.

Udover alt dette er Addy en fantastisk showhest. Hun kan sitte, lægge, smile, ryste på hovedet, neje, stejle for jorden, påbegyndt spanske skridt og lidt andre små tricks. Hun elsker at lave disse øvelser og er så dygtig til dem, at hun kunne optræde med dem.

Hun er meget nervefast og ikke bange for ting. Hun kan stå alene på stald og være alene på bane / ridehus. Hun er sød ved børn og giver dem gerne en lille ridetur. Passet med smed, vacc, ormekur osv. Hun har fine rammer og er god muskuløst bygget, kan sagtens bære en voksen (rytter på billedet er 177 cm høj). Kan stå stille i flere dage/uger uden at blive kulret. Bliver ej heller påvirket af hendes brunst.

Ligeledes har hun en super god afstamning og ville også kunne bidrage til at levere unikke heste i fremtiden. Hun kommer fra det anerkendte stutteri Fronerthig, der igennem tiden har avlet rigtig mange dygtige konkurrence ponyer/heste.

Hun ville også egne sig til akademisk/klassisk dressur eller western. En ukompliceret hest der kan bruges til alt og af alle.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 140329 WSB
826046020140329
F:
29030 WSB
M: Arfron Molly
100131 WSB
MF:
12728 WSB
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 21 august 2014 kl. 18:42, og har været vist 2678 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider