Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nuller

Billede
Billede
Billede
Billede

 Shetlænder  
 Vallak
 22 år 
 86 cm
 Mørkebrun
Nuller er en blanding af shetlænder og falabella, men jeg har desværre ikke nogen stamtavle på ham. Han er en charmetrold uden lige og på trods af at hans ører størstedelen af tiden vender den forkerte vej, så er alle alligevel helt forelskede i ham.

Nuller og jeg var makkerpar fra 1998-2005, og er lige blevet det igen fra d. 31.01.2014. :)

Jeg fik Nuller til min 10 års fødselsdag af min onkel og hans daværende kæreste. Han var dengang 3 år gammel og var stort set rå. Jeg tilred ham selv og brugte ham til skovture, spring og dressur. I sommerperioderne badede vi også ofte i skovsøen. Jeg kunne både svømme med ham ved siden, sidde på ham eller sende ham ud i longetov for selv at svømme.

Desværre var jeg nødsaget til at sælge Nuller i 2005, da jeg gik i gymnasiet og hverken havde tid eller råd til at beholde ham. Jeg solgte ham derfor til en kvinde og hendes lille søn, som han har været hos indtil 2014. Jeg havde heldigvis lavet klausul på at de ikke måtte videresælge ham uden min tilladelse, og at jeg skulle have muligheden for at købe ham tilbage for samme sum, hvis de ikke kunne have ham mere.

D. 20.12.13 fik jeg den sms som jeg vel egentlig har ventet på i 8 år, men alligevel kom den lidt som et chok. Nullers ejer skrev og spurgte om jeg kunne tænke mig at købe lille Nuller tilbage. Hjertet sagde med det samme ja, men hjernen skulle også have lov til at være med ind over beslutningen, så jeg bad om tænketid til nytårsaften. Jeg har jo i forvejen et styks stor guldklump, som ikke skal mangle noget selvom der kommer en ekstra lille fis til.
Allerede juleaften havde jeg fundet plads til ham, fundet ud af foderplan osv., og takkede derfor ja til at få ham tilbage.

Nuller står derfor på Kærgården sammen med min fuldblod, Maphard, hvor jeg også selv bor sammen med min kæreste. Han er faldet godt til og har charmeret sig ind hos alt og alle. Maphard har taget overraskende godt imod Nuller og deler gerne opmærksomheden med ham, selvom han har været "enebarn" i næsten 7 år. :)

Det er simpelthen lykken at komme ud på folden for at hente sine to guldklumper, og de så vrinsker om kap når de ser en <3

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333199511120
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 03 juli 2014 kl. 10:13, og har været vist 288 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider