Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Charm's Romeo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 6 år 
 146 cm
 Mørkebrun
Så er det blevet tid til at finde denne skønne gut et nyt hjem.
Romeo er en perle af en pony at være, han bliver din bedste ven på førstedagen.

Han har 4 ben placeret solidt på jorden, - og der bliver de. Han er en pony du kan stole på og garanteret kommer til at forveksle med en hund. Han følger en i tykt og tyndt og er ikke bange for NOGET.

Kan gå ture ned gennem byen alene uden at vippe et øre, kan læsses af en person på 5 minutter og tages med alle steder alene. Han er virkelig ligeglad med alt og det er hans temperament vi ønsker at sælge ham på. Han er typen der nyder enhver kontakt med mennesker. Børn kan håndtere ham og han kan naturligvis røres overalt, alle kan trække ham - han kunne aldrig finde på at gå ind i dig eller lignende! Han kan stå og gå alene, han passer sig ind i flokken og er generelt bare super nem at arbejde med.

Han er vant til både trense og sadel, hvilket selvfølgelig er sket uden nogle former for problemer. Jeg har været på ham ca 4-5 gange og han er fuldstændig ligeglad - han forstår bare ikke at gå frem endnu uden en støtte fra jorden. Han kunne aldrig finde på at stikke af eller lignende, hvis han bliver i tvivl om en hjælp står han fuldstændig stille.

Han er vant til hunde, trakfik - også tungt, trailer, børn, katte - ja alt. Der er intet der kan ryste ham.

Vi har løssprunget ham et par gange og han virker til at synes om det, men skal lige lære at løfte benene ;-) Har sprunget ca 80 cm.
Han har 3 gangarter der vel er hvad man kalder middel. Han svæver ikke ind i skyerne med dig - men går til gengæld lige derhen hvor du vil have ham.

Fysisk er han utrolig færdig. Sidst dyrlægen så ham sagde han, at han bestemt ikke ligner en 3 års og spurgte om han var hingst. Han har en meget hingstepræget og velansat hals med god muskulatur. Generelt er muskulaturen helt perfekt og det er en pony der er lige til at gå igang med.

Er allerede nu den perfekte skovturshest, han elsker at opleve og har været ude på mange ture som håndhest.

En pony der aldrig har oplevet noget grimt fra mennesker og altid har været i hænder.

Han har grønt pas, er passet med smed (har sjældent behov) og har fået de første 2 vacciner - skal have den sidste til efteråret.

Ville være et godt emne til rideskolen der har ryttere til at uddanne, men en privat familie vil være vores første prioritet. Vi ønsker meget gerne at følge ham og vil også være behjælpelig hvis der er behov fremadrettet.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 157017
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 26 april 2015 kl. 18:20, og har været vist 2217 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider