Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Spot Light

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Vallak
 13 år 
 147 cm
 Plettet
Det er med et knust hjerte og en masse tåre, at jeg må sælge min højt elskede pony og min aller bedste ven, som jeg nu har haft i 5 år. Han sælges på grund af, at jeg er blevet for gammel til ham.

Spot Light, i daglig tale Knappe, er en super skøn pony med masser af udstråling, som altid får opmærksomhed på stævnepladsen. Du finder ikke en pony der er mere et nusse hoved end han er - han kan bruge flere timer på staldgangen. Han er den ideelle lære pony, og han vil være din bedste ven for livet.

Han er en pony udstyret med 3 gode gangarter, hvor galoppen skal frem hæves.
Han har startet en masse stævner, og han er utrolig sød at have med til stævner. Jeg har på det sidste startet LA1-2 i hesteklasserne, hvor han gik til 65%, og udviser potentiale til mere. Jeg har også startet lidt spring i LC klassen, hvor han næsten altid ligger til placering. Han udviser et stort potentiale inde for spring, og han har en super fin teknik. Men det ligger ikke til min interesse at springe, har dog fået undervisning i 2 år i spring, hvor vi til sidst lå på LA neavuet.

Jeg rider selv turer på ham både alene og sammen med andre, og han siger intet og vrikker ikke med et øre. Han går på fold hver dag sammen med andre, så han er en meget social pony, og han kan med alle. Jeg har i de sidste 2 forgående år haft ham med på efterskole, hvor han er blevet bedre og bedre, og han har taget det super pænt.
 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 208333200407905
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 08 juli 2014 kl. 10:33, og har været vist 3351 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider