Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hensas Zolero Zupreme

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hingst
 3 år 
 172 cm
 Sort
Søger du en hest som du selv kan være med til og forme og præge helt fra starten af?
En hest som har alle odds med sig for og kunne begå sig på stævnepladserne om nogle år også i de højre klasser?
Så har vi helt sikkert lige den rigtige til netop dig!

Navnet er Hensas Zolero Zupreme, han har et forventet stangmål på omkring 172 +/- et par cm.

Zolero er fra 13/5-14 og kan hentes efter fravænning, som kan finde sted midt i november 2014.

Zolero har lige fra start af været en selvstændig og kæk lille fyr, som har sat hans mor på en hård opgave med og våge over ham. Han render nemlig gerne fra hende og er fuld af krudt og narrestreger, en rigtig lille bølle med en god portion mod på livet og glad væsen.

Gangarterne er bestemt også over middel det vi indtil videre har kunne se.

Zolero er efter præmiehingsten Blue Hors Zee Me Blue, som var fløjhingst ved hingstekårringen i Herning 2013! Han var ligeledes suveræn vinder af 35 dages testen. Han er efter den legendariske Blue Hors Zack, yngst udnævnte elitehingst i DV. Samt far til mange kårrede sønner og flere præmie afkom.
Zee Me Blue er ud af den yderst anerkendte og meget gode hoppestamme ved navn Love Story, der stammer over 30 kårrede hingste fra denne stamme. Samt mange gode hopper.
Der kan udover ovenstående nævnes hingst som BH Don Schufro, Olympic Ferro, Donnerhall, Freiherr, Ulft, Cocktail, Pik Bube I, Furioso II og mange flere meget spændende og anerkendte hingste på far siden.
Han er efter vores dejlige DH hoppe Prestige.
Prestige har ikke selv været reddet særlig meget da hun har fungeret i avlen som yderst god avlshoppe som giver mange gode egenskaber videre til sine afkom i form af type, gode hoveder/halse, højstillet og med super godt sind og temperament. Heste som gerne vil arbejde under en rytter. Da hun selv blev reddet viste hun sig som en energisk og meget fremadgående/selvgående hoppe med en anelse tænding. Ting som hendes afkom der er i sporten også udviser. Hendes ældste afkom er uddannet til m klasser i dressur og lidt til og forventes og debutere til stævner i løbet af sommeren 2014.
Prestige er ud af en yderst god og gennekonsolideret hoppestamme hvor der ligeledes stammer flere avlshingste og top afkom fra.
Hun er efter hingstene: Rendezvous/Davignon/Pik Koenig

Zolero er lige ledes tjekket af dyrlæge ganske almindeligt tjek som intet negativt har og sætte på ham.
Zolero vil med jævne mellemrum blive tjekket og ordnet af smeden for og sikre ham den bedste benstilling fra starten af.

Zolero er vant til omgang med mennesker på folden og på stald. Han trækkes i træktov dagligt frem og tilbage fra folden når de skal ind og fodres. Hvilket også gør at han er vant til og få grime af og på hver dag. Vi gør lige ledes meget ud af og øve med ham og løfte ben ude på folden uden der er nogen der holder eller nået så han vænnes mest muligt til dette, hvilket han tager meget pænt men stadig skal gøres helt tryg ved dette. Derudover er han vant til berøringer over alt, nussen, krammen osv så han vænnes til de basale ting dagligt og på en god og sund måde, hvilket har gjort ham yderst tryg ved menneske kontakt og han selv kommer på folden.

Da Zolero var 5 dage gammel var selveste Esben Møller (dirktør for Blue Hors) og se ham, og udtalte han var et yderst fint føl, og inviterede ham med til deres føl aften på Blue Hors, som fandt sted D. 21/5-14, hvilket Zolero klarede til Bravour trods han ikke var særlig gammel. Zolero har dermed også været med ude og køre trailer, en mindre tur, med hans mor da de var på BH.
Zolero kan opleves live til blandt andet Blue Hors Følchampionat, hvor han er tilmeldt.

Afbetaling kan komme på tale...

Moder kan jo naturligvis ses på stedet, samt en 1 års halvbror på samme hoppe, som ligeledes er til salg.
Mange flere billeder af Zolero, samt hans mor og halvbror kan ses på profilen.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW1400882
F:   Link
DVH 1157
(DV DK)
M: Prestige   Link
DE433331279703
(OS DEU)
MF:
DE333330471795
(OS DEU)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 17 juni 2014 kl. 13:37, og har været vist 159 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider