Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lindholm's Vision

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 12 år 
 163 cm
 Brun
Vision er en billedskøn vallak fra år 2005. Han er en hest med udstråling og personlighed og er meget arbejdsvillig, som altid gør sit bedste under rytter. Under træning har han taktfaste gangarter og er meget øvelsesstærk. Han kan øvelser op til LA-klasser i dressur. Vision er en hest der kan lide at blive nusset og hygget om på staldgangen, og som også sætter pris på en tur i skoven. Nær opstaldningsstedet ligger der flere skovområder som man nemt kan skridte hen til.

Vision står opstaldet på en privatopstaldet gård i Trige, hvor der er god og nem mulighed for brug af offentlig transport til at komme til og fra opstaldningsstedet, da bus 1A kører flere gange. Gårderen bærer præg af en atmosfære, hvor der er plads til alle. Her er både dressur-, hygge- samt skovtursryttere. Der er blevet bygget en ny ridehal for nogle år tilbage med god belysning samt en udendørsbane som måler 20x60. Der er også en mindre rytterstue, som man kan benytte.
 
 
 
 

[Part] Dressur part søges til billedskøn dressur vallak

Jeg søger en rutineret dressurrytter (minimum 18 år) til min hest Vision. Du skal ride på minimum LA niveau, og passe og pleje Vision, som var han din egen. Jeg søger en stabil og engageret part, som kan ride Vision 2-3 gange om ugen. Prisen er 600 kr. om måneden. Der vil være mulighed for at modtage undervisning på opstaldningsstedet.
Der er ikke mulighed for at starte stævner på Vision.

Har du interesse eller spørgsmål, så kontakt mig endelig for yderligere information på mobil eller mail.
 
 
HesteData Google
ID: 208333200508010
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 05 juni 2014 kl. 08:25, og har været vist 658 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider